Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
StayForLong
Booking.com
eDreams
Agoda.com
Visa alla 5 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (25)
Filtrera omdömen
25 resultat
Medlemsbetyg
12
11
0
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
12
11
0
2
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 25 omdömen
Omdömet skrevs 14 augusti 2018

Med tanke på läge, möjlighet att få någon som helst bit att äta före 17, köket stänger kl 21, påvert inredda rum. Höga priser i matsalen. Priser som motsvarar en bättre resturang i en storstad eller på ett trendigt turistställen.
Maten kanske var väldigt god, men vi kunde inte äta.
Sängarna var sköna. Miljön tyst. Det är på landet.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Kristina F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017 från mobil enhet

Vilket ställe! Ligger lantligt men ändå nära allt! Köket är fantastiskt bra, frukosten var även den bra. Rummet kändes nytt och välstädat samt stilfullt inredning. Parkering strax utanför dörren.

Tycker nog detta kvalar in till top 10 hotell jag besökt i Sverige!

Rekommenderas starkt åk hit och njut!

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack Skybolt84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2017 från mobil enhet

Hotell:
Fräscht boende och fina rum i lantlig idyll. Frukosten som ingår är bra men det fanns bara kalla alternativ samt en förfrågan om man önskade kokt ägg. För högsta betyg hade jag önskat exempelvis äggröra med bacon eller omelett.

Krog:
Riktigt bra mat och en vinkunnighet gjorde vår trerättersmiddag komplett! Exempelvis var rödlöksmarmeladen till köttet gudomlig och den egenodlade tomaten på bruschettan - som serverades ljummen fantastisk. Maten och vinet får högsta betyg. Trevligt och personligt bemötande av kocken tillika ägare av kvinnaböske krog och hotell.

Vi kommer tillbaka!

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack FV L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2017 från mobil enhet

Mysigt litet hotell på landet med en familjär känsla. rent och fint överallt, sköna sängar, superservice och god mat. Badmöjligheter i trädgården och fint växthus där det också går att sitta å fika om man vill.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Ulrika_Sonakull
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2017 från mobil enhet

Vi övernattade en natt på detta mysiga ställe i samband med vår cykeltur på Kattegattleden. Trevligt bemötande och vi åt en mycket god middag på kvällen. Rent o mycket lugn lantlig miljö. Kan verkligen rekommendera detta trevliga lilla pensionat.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Cbclaes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen