Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mkt trevligt ställe”
Omdöme om Hjorten Restaurang

Hjorten Restaurang
Rankad som nr 5 av 53 Restauranger i Bastad
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Ett trevligt ställe med god mat lite i utkanten av Båstad (som iofs inte är så stort). Stabil leverans rakt igenom, trevlig & proffsig personal. Finemang.

Datum för besöket: juni 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack HerrResa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (43)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 43 omdömen

Omdömet skrevs 25 juli 2021

Trevlig personal, hyfsad frukostbuffé & väldigt bra läge, centralt, nära stranden. Rummet däremot var snäppet sämre, var inte särskilt trevligt med spindlar på toan.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Linziiiiiiiii
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2021 från mobil enhet

Lyhörda rum, begränsat frukostutbud, inte så bra bemötande i restaurang av hovmästare m. fl. personal. Gammalt omodernt pensionat med snorkig attityd hos delar av personalen.

Datum för besöket: juli 2021
Tack ulfhl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2020

Vi njöt av restaurangens mat 3 kvällar i rad både kött fisk och vegetariskt allt till vår belåtenhet . Mycket trevlig personal och ägare , Kristoffer

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Håkan P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2020 från mobil enhet

Mycket god mat och bra service! Vi åt toast skagen, dagens husman som var kalvfärsbiffar med utsökta kantareller, pepparsås och potatis. Till detta en god flaska vin pinot noir och god pannacotta som dessert. Kanongott!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Borjejbe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hjorten Restaurang tittade också på

 
Bastad, Skåne län
Bastad, Skåne län
 

Besökt Hjorten Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt