Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt mat, service och miljö”

Paternoster Krog & Café
Rankad som nr 4 av 8 Restauranger i Skärhamn
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Vi åt musslor och fisk och allt var mycket gott. Service och miljö i toppklass.
Prisnivån bra i förhållande till kvalitet.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack roland k
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (32)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

711 av 32 omdömen

Omdömet skrevs 25 juli 2020

Vi hade sol och fick sittplatser ute precis på kanten till vattnet, fiskebåten "Hanna" inom 3 meters håll, holmar och båtar att titta på.

Personalen hade fullt upp men informerade i förtid om något förlängd väntetid vilket var bra och platsen var ingen dum plats att sitta på. Filtar fick vi om benen. Väntan blev ändå inte speciellt lång.

Vi hade en enda synpunkt på maten, dessutom i efterhand, vi hade inga krav om ersättning eller så utan bara en synpunkt på hamburgaren vi ville skulle gå till kocken, restaurangen valde ändå att ta bort rätten från vår nota vilket visar att de på allvar håller sig själva vid en hög standard på riktigt.

Spättan var lysande, fisksoppan med!

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack florianw398
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Var här för en lunch. Maten var jättegod, och personalen trevlig. Satt vackert en våning upp med en härlig utsikt över havet. Rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2020
Tack UllleB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020

Fantastiskt god mat vid kajkanten i Skärhamn. Gratinerade havskräftor, torskrygg och creme brulée med goda drycker förgyllde denna vackra sommarkväll. Duktig och trevlig personal.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack peterLjungby
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2020 från mobil enhet

Var på Pater Noster för lunch idag. Tog skaldjursfat, dagens fisk (sej) och mindre rätter till barnen. Service, mat och prisvärde grymt bra. Gå hit!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Mathw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Paternoster Krog & Café tittade också på

Skärhamn, Västra Götalands län
Skärhamn, Västra Götalands län
 
Skärhamn, Västra Götalands län
Skärhamn, Västra Götalands län
 

Besökt Paternoster Krog & Café? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt