Höjdpunkter från omdömen
Toppen

Fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande när grabben skulle prova downhill första gången. Kan ... läs mer

Omdömet skrevs 1 augusti 2024
Peter K
Solina Sweden AB

Vi vill tacka Åreguiderna för en fantastisk skoterdag och upplägg med suveräna guider som tog oss ... läs mer

Omdömet skrevs 8 maj 2024
mathiasl942
Uddevalla, Sverige
Läs alla 86 omdömen

Omdömet skrevs 12 januari 2023 från mobil enhet

Vi åkte på en lunchtur med Axel som var oerhört trevlig och lättsam. Skoteråkningen höll en bra nivå rakt igenom och passar alla oavsett ifall man kört skoter tidigare eller inte. Som helhet var det verkligen en helt underbar upplevelse där allt kändes proffsigt och genomtänkt. Vi kommer med säkerhet tillbaka!

Datum för upplevelsen: januari 2023
Tack magnusl123ml
Omdömet skrevs 8 mars 2022 från mobil enhet

Vi åkte snöskoter med Axel, det var en otrolig upplevelse. Axel hade jätte härlig attityd och tog inte illa upp även vi var lite rostiga på skotern. Roligt och tillräckligt krävande. Vi kommer garanterat tillbaka!

Datum för upplevelsen: mars 2022
Tack Jari V
335jesperj, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 13 maj 2022

Tack för ert omdöme. Vi ska hälsa vår guide Axel och ser redan fram emot ert nästa besök.

Omdömet skrevs 27 december 2021

Underbar skotertur med bästa guiden. Äventyr men tryggt. Bra skoter, bra vägar, tyvärr lite dåligt väder för bästa utsikten.

Datum för upplevelsen: december 2021
Tack danivarj2016
335jesperj, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 13 maj 2022

Tack för ert omdöme. Att våra gäster känner sig trygga prioriterar vi högt. Hoppas vi ses igen!

Omdömet skrevs 4 februari 2021 från mobil enhet

Helt otroligt schysst service inför och under denna grymma topptur! Riktigt bra jobbat av alla inblandade på Åreguiderna.

Datum för upplevelsen: februari 2021
Tack Pettasea
335jesperj, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 24 april 2021

Tack för det fina omdömet! Välkommen åter!

Omdömet skrevs 30 augusti 2020 från mobil enhet

Bra bemötande av alla hos er. Kände oss välkomna. Lugn och pedagogisk intro-kurs av Johannes. Fin service att ni vaktade våra cyklar när vi åt lunch på byn. Bra tips på adekvat nästa nivå - val av backar.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack 953susannep
335jesperj, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2020

Stort tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Välkomna åter!