Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Höjdpunkter från omdömen
Snöskoter med Axel

Vi åkte snöskoter med Axel, det var en otrolig upplevelse. Axel hade jätte härlig attityd och tog ... läs mer

Omdömet skrevs 8 mars 2022
30jariv
,
Ekerö, Sverige
från mobil enhet
Äventyr men tryggt

Underbar skotertur med bästa guiden. Äventyr men tryggt. Bra skoter, bra vägar, tyvärr lite dåligt ... läs mer

Omdömet skrevs 27 december 2021
danivarj2016
Läs alla 77 omdömen
  
Omdömen (77)
Filtrera omdömen
77 resultat
Medlemsbetyg
76
0
0
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
76
0
0
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1520 av 77 omdömen
Omdömet skrevs 31 december 2018 från mobil enhet

Vi fick en rolig skotertur upp på fjället med ett lyxigt stop i en mysig stuga där vi fick mat och dryck. Dom lyckades göra detta till en fantastisk upplevelse och minne för både oss föräldrar och 2 småbarn. Guiderna är kunniga och erfarna så känner sig trygg hela tiden. Kommer absolut tillbaks

Datum för upplevelsen: december 2018
Tack victorkungen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 3 januari 2019

Hej,
Vad roligt att läsa att ni uppskattade vår skotertur. Varmt välkomna åter nästa gång

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 december 2018 från mobil enhet

Underbar skotertur med middag i en magisk liten stuga uppe på fjället.
Kommer lätt göra om denna utflykt igen

Vi fick låna hjälmar, kläder etc som behövdes och de svarade snabbt och proffsigt på alla våra frågor.

Rekommenderar varmt Åreguiderna⭐️

Datum för upplevelsen: december 2018
Tack eahlner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 3 januari 2019

Hej,

Stort tack för ert omdöme. Det betyder mycket för oss. Varmt välkomna åter.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2018 från mobil enhet

Vi hade en fantastisk tur ut på berget med snöskoter och ett supermysigt stopp vid en jättefin stuga. Guiden var väldigt kunnig och gav oss en otrolig dag. Åreguiderna är ett måste när man besöker Åre.

Datum för upplevelsen: december 2018
Tack jonlon84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 3 januari 2019

Hej och stort tack för ert omdöme! Varmt välkomna åter

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2018

Körde en halvdag downhill med guidning/teknik, och måste säga att jag är supernöjd med hur allt sköttes. Lyhörd för mina önskemål och kom med tips om hur jag kan förbättra och utveckla min åkteknik. Eftersom jag dessutom köpte cykeln av dem, fick jag också en del nyttig information om hur jag kan justera dämpare för att passa min åkstil osv. Tummar upp!

Datum för upplevelsen: september 2018
Tack ThomasR1264
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2018

Tack för ert omdöme! Vi uppskattar det verkligen.
mvh Jesper

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2018

Introkurs Downhill med mina grabbar, så otroligt grymt. På alla sätt, en 12 åring och en 6 åring båda va helt överlyckliga :)

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack ekmanl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2018

Hej,

Stort tack för ert omdöme. Kul att ni gillade vår introkurs. Den uppskattas av många gäster och är ett perfekt sätt för att komma igång med downhillcyklingen.
mvh Jesper

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen