Höjdpunkter från omdömen
Toppen

Fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande när grabben skulle prova downhill första gången. Kan ... läs mer

Omdömet skrevs 1 augusti 2024
Peter K
Solina Sweden AB

Vi vill tacka Åreguiderna för en fantastisk skoterdag och upplägg med suveräna guider som tog oss ... läs mer

Omdömet skrevs 8 maj 2024
mathiasl942
Uddevalla, Sverige
Läs alla 86 omdömen

Omdömet skrevs 24 september 2018

Körde en halvdag downhill med guidning/teknik, och måste säga att jag är supernöjd med hur allt sköttes. Lyhörd för mina önskemål och kom med tips om hur jag kan förbättra och utveckla min åkteknik. Eftersom jag dessutom köpte cykeln av dem, fick jag också en del nyttig information om hur jag kan justera dämpare för att passa min åkstil osv. Tummar upp!

Datum för upplevelsen: september 2018
Tack ThomasR1264
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2018

Tack för ert omdöme! Vi uppskattar det verkligen.
mvh Jesper

Omdömet skrevs 23 juli 2018

Introkurs Downhill med mina grabbar, så otroligt grymt. På alla sätt, en 12 åring och en 6 åring båda va helt överlyckliga :)

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack ekmanl

Hej,

Stort tack för ert omdöme. Kul att ni gillade vår introkurs. Den uppskattas av många gäster och är ett perfekt sätt för att komma igång med downhillcyklingen.
mvh Jesper

Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Grym tur på Getryggen med Åreguiderna! Känns tryggt att ta del av deras kunskaper och erfarenheter när det kommer till okänd terräng. Alldeles strålande alternativ till liftköer och trängsel i backarna.

Philip och Matts, två grymma guider som bjöd på årets åk i pudersnö och en massa tips och trix.

Rekommenderas stark!

Tack KimSthlm
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 10 april 2018

Hej KimSthlm,

Tack för ditt omdöme. Kul att du fick uppleva en av våra favoritaktiviteter. Topptura i Storulvån är som ett nytt äventyr varje gång. Att ni fick årets åk i pudersnö gör ju inte saken sämre.

Omdömet skrevs 26 mars 2018 från mobil enhet

Man kan ha tur med väder och vind, men det krävs proffs för att få ta del av bra snö.
Tack för en fantastik dag gruppen och guiderna Jesper och Anna!

Tack fridanordwall

Hej fridanordwall,

Tack för ert omdöme. Det var en härlig dag på Åreskutan med dig och de andra i gruppen.
Välkomna åter på nya äventyr

Omdömet skrevs 19 mars 2018 från mobil enhet

Fantastisk offpist med kunnig och trevlig guide. Jesper hittade väldigt bra skidåkning till trots att högson var stäng.

Tack 263anders_
335jesperj, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 3 juni 2020

Tack för era ord! mvh Jesper