Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Höjdpunkter från omdömen
Snöskoter med Axel

Vi åkte snöskoter med Axel, det var en otrolig upplevelse. Axel hade jätte härlig attityd och tog ... läs mer

Omdömet skrevs 8 mars 2022
30jariv
,
Ekerö, Sverige
från mobil enhet
Äventyr men tryggt

Underbar skotertur med bästa guiden. Äventyr men tryggt. Bra skoter, bra vägar, tyvärr lite dåligt ... läs mer

Omdömet skrevs 27 december 2021
danivarj2016
Läs alla 77 omdömen
  
Omdömen (77)
Filtrera omdömen
77 resultat
Medlemsbetyg
76
0
0
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
76
0
0
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1823 av 77 omdömen
Omdömet skrevs 24 september 2018

Körde en halvdag downhill med guidning/teknik, och måste säga att jag är supernöjd med hur allt sköttes. Lyhörd för mina önskemål och kom med tips om hur jag kan förbättra och utveckla min åkteknik. Eftersom jag dessutom köpte cykeln av dem, fick jag också en del nyttig information om hur jag kan justera dämpare för att passa min åkstil osv. Tummar upp!

Datum för upplevelsen: september 2018
Tack ThomasR1264
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2018

Tack för ert omdöme! Vi uppskattar det verkligen.
mvh Jesper

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2018

Introkurs Downhill med mina grabbar, så otroligt grymt. På alla sätt, en 12 åring och en 6 åring båda va helt överlyckliga :)

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack ekmanl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2018

Hej,

Stort tack för ert omdöme. Kul att ni gillade vår introkurs. Den uppskattas av många gäster och är ett perfekt sätt för att komma igång med downhillcyklingen.
mvh Jesper

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Grym tur på Getryggen med Åreguiderna! Känns tryggt att ta del av deras kunskaper och erfarenheter när det kommer till okänd terräng. Alldeles strålande alternativ till liftköer och trängsel i backarna.

Philip och Matts, två grymma guider som bjöd på årets åk i pudersnö och en massa tips och trix.

Rekommenderas stark!

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack KimSthlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 10 april 2018

Hej KimSthlm,

Tack för ditt omdöme. Kul att du fick uppleva en av våra favoritaktiviteter. Topptura i Storulvån är som ett nytt äventyr varje gång. Att ni fick årets åk i pudersnö gör ju inte saken sämre.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 mars 2018 från mobil enhet

Man kan ha tur med väder och vind, men det krävs proffs för att få ta del av bra snö.
Tack för en fantastik dag gruppen och guiderna Jesper och Anna!

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack fridanordwall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 10 april 2018

Hej fridanordwall,

Tack för ert omdöme. Det var en härlig dag på Åreskutan med dig och de andra i gruppen.
Välkomna åter på nya äventyr

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 mars 2018 från mobil enhet

Fantastisk offpist med kunnig och trevlig guide. Jesper hittade väldigt bra skidåkning till trots att högson var stäng.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack 263anders_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
335jesperj, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 3 juni 2020

Tack för era ord! mvh Jesper

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen