Höjdpunkter från omdömen
Underbar skotertur

Vi åkte på en lunchtur med Axel som var oerhört trevlig och lättsam. Skoteråkningen höll en bra ... läs mer

Omdömet skrevs 12 januari 2023
magnusl123ml
från mobil enhet
Snöskoter med Axel

Vi åkte snöskoter med Axel, det var en otrolig upplevelse. Axel hade jätte härlig attityd och tog ... läs mer

Omdömet skrevs 8 mars 2022
Jari V
Ekerö, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 81 omdömen

Omdömet skrevs 16 september 2017 från mobil enhet

Enormt bra bemötande - skön stämning och riktigt bra genomgång av utrustning och bana.
Vi kommer tillbaka!

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack thenriksson
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 17 november 2017

Vad roligt att läsa ert omdöme. Välkomna åter nästa sommar. Ett tips är att boka en fortsättningskurs där vi kan utveckla er cykling ännu mer. Ha en fin vinter sålänge och om du är i Åre under vinter, kom förbi oss på Åre torg så hittar vi på någon rolig aktivitet.

Omdömet skrevs 2 augusti 2017 från mobil enhet

Mkt bra guide! En applåd för Niklas!

En introduktion på 1,5h kostar 150/300 per person.
Priset för en 3h guidning är dock fullständigt hutlöst pris - 950kr - per person - dvs för oss 5 pers skulle det bli 4750kr!!
Första gången som en grupp inte ger mängdrabatt eller...?

Vårt tips! Kör på privat guide för 950kr, det är ej prisvärt med grupp!

Blir helt paff när jag nu i efterhand läser följande på hemsidan
"TEKNIKKURS I DOWNHILL
Våra kompetenta guider/coacher kan erbjuda avancerad förarutveckling för dig som exempelvis vill bli bättre på att ta kurvor, hoppa eller köra stökig terräng med rötter och stenar.
Downhill Teknikkurs 3h 1400kr/p grupp pris 1-4pers , exklusive cykel"

Det priset presenterades inte i butiken, men utifrån det så blev alltså priset för den femte person 3350kr för 3h??!!
Jisses, kanske läge att ni ser över er prissättning...?!

Datum för upplevelsen: augusti 2017
2  Tack mariafC5306IM
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 30 augusti 2017

Hej Maria,
Stort tack för att du skriver ett omdöme. Vi uppskattar att du är nöjd med vår guide Niklas, det är viktigt för oss att våra guider ger gästerna en bra upplevelse.
Prissättningen för våra introkurser och privatguide skiljer sig väldigt mycket. Det beror på att vi har gjort ett kraftigt rabatterat pris för introkursen (150kr) och hoppas att i stort sett alla som är nybörjare på downhillcykling känner att de kan boka upp sig på den.
Vår teknikkurs för 1-4 personer vänder sig till de gäster som vill tex utveckla sin hoppteknik eller lära sig åka på bakhjulet. Den ska inte förväxlas med att boka en guide som visar runt på berget. Vi kommer att kolla över prissättningen för grupper till nästa sommar och hoppas på att se er igen.

Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Vi hyrde downhillcyklar hos Åreguiderna även i år. Proffsig personal och bra grejor som alltid. Är du i Åre första gången eller ovan vid downhillcykling är introkursen riktigt bra. Vi kommer garanterat tillbaka.

Datum för upplevelsen: juli 2017
1  Tack johang749

Stort tack för ert omdöme, kul att ni uppskattar introkursen. Den passar både nybörjare och de som cyklat en del.

Omdömet skrevs 9 mars 2017

Tack, för en av de bästa skiddagar jag haft! Tre klassiker på en dag: Baksidan (2 ggr), Solravinen och Östraravinen. Trygg och utmanande skidåkning med lagom mycket utmaning med åk som jag annars hoppat över eftersom jag upplevt dom som för utmanande men med Jesper som guide kastade vi oss ut på branten för nogra härliga åk. Tack!!

Datum för upplevelsen: mars 2017
Tack matsrosenqvist
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2017

Tack Mats för din åsikt. Det var helt klart en toppendag på Åreskutan! mvh Jesper

Omdömet skrevs 26 februari 2017 från mobil enhet

Tack Rebecka!!! En jättefin dag med skogsåkning och lite ravin därtill. Bra balans hela vägen när det gäller svårighetsgrader och tempo. Flera av ställena har vi åkt en gång till efteråt. Super. Mycket troligt att vi hör av oss igen inför nästa gång vi kommer till Åre.
Christer, Leo och Hanna

Datum för upplevelsen: februari 2017
Tack christonios
JesperJohnsson, Ägare på Åreguiderna, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2017

Tack för ert omdöme, vi ska föra det vidare till vår skidguide Rebecka. Välkomna åter till oss för nya äventyr!