Fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande när grabben skulle prova downhill första gången. Kan ... läs mer
Vi vill tacka Åreguiderna för en fantastisk skoterdag och upplägg med suveräna guider som tog oss ... läs mer
Tack till Åreguiderna för att ni gjorde min 40-årsdag helt magiskt och till den bästa helgen i mitt liv. Snöskortur och vildmarkslunch. Tuff, krävande och rolig skotertur runt Åreskutan, hundspann till igloo Åre med femrättersmeny, bad i tunna och övernattning i igloo för att sedan avsluta nästa morgon med en fyra timmars skotertur på vackra Renfjället med gulaschsoppa på vita renen. Ni var så proffsiga, duktiga, kunniga och otroligt snälla och serviceminded. Det är inte sista gången ni ser oss! stort TACK från familjen Plyhm
Tack Linda! Nöjet var helt på vår sida. Vilka lyckade dagar det blev och grattis i efterskott.
Tog tvåtimmarsturen.
Trots lite snöbrist här och var fick vi en superhärlig skotertur med både fart och knixiga teknikbitar. Bra guidning och mysig våffelpaus - all tummar upp! Rekommenderar!
Tack Susanna,
Vi uppskattar ert omdöme och tycker det var superkul att ni gillade turen trots lite snöbrist. Välkommen åter! / Jesper
Tack Åreguiderna för instruktion och grym utrustning från Salomon inför gårdagens Randonneé tur - kvällsåkning med stighudar, hur grymt som helst!
Vad kul att du uppskattade utrustningen. Tack för omdömet. mvh Jesper
Vi var på Våffelturen som är 2 timmars skotersafari. Det började med 1,5 timmar snöskoterkörning bakom Åreskutan. Därefter stannade vi vid en värmestuga för att bli omhändertagna av den suveräna kocken Johannes. Han tillagade våfflor över öppen eld som serverades med grädde och sylt.
Suveräna 2 timmar en dag då man behöver vila från skidåkningen.
Tack Johannes för en mycket trevlig åktur.
Tack för ditt fina omdöme. Jag kommer att vidaresända omdömet till Johannes. mvh Jesper
Bra och instruktiv lektion i skateskidåkning i Åre Björnen. Tack Jesper för ditt engagemang och inspirerande pepp!!!
Tack för ditt omdöme! Välkommen åter.
mvh Jesper
Härlig dag på fjället med pedagogisk & rolig guide som lät oss utmana efter förmåga. Superkul! Att stanna för våfflor gjorda över öppen eld med varm saft till var en riktig bonus! Rekommenderas varmt!
Stort tack för ert omdöme och kul att ni uppskattade våfflorna över öppen eld. Välkommen åter!