Vi åkte på en lunchtur med Axel som var oerhört trevlig och lättsam. Skoteråkningen höll en bra ... läs mer
Vi åkte snöskoter med Axel, det var en otrolig upplevelse. Axel hade jätte härlig attityd och tog ... läs mer
Vi tog en längdlektion med Jesper. Jesper hade en gedigen bakgrund som mångårig längdtränare på Järpens Skidgymnasium vilket märktes. Jesper är pedagogisk, kunnig och har humor. Vi ser oss som duktiga motionärer men Jesper finslipade vår teknik till att bli ännu bättre. Vi rekommenderar stark Jesper och Åreguiderna!
Tack för er omdöme och er rekommendation. Vi uppskattar att ni tog er tid att skriva några rader // Åreguiderna
Fick presentkort på en lektion i längdåkning med Jesper från Åreguiderna! Kan verkligen rekommenderas, det var jätteroligt och jag lärde mig mycket. Jesper är jätteduktig på att förklara och peppa och han satte nivån precis lagom för en glad amatör som mig.
Tack för er fina recension. Det är alltid en härlig utmaning att lära ut längdskidor anpassat efter individens nivå. Om du inte sett inslaget på TV Åre så kommer länken nedan. mvh Jesper
Mycket bra och trevlig nybörjartur (aldrig sur) med Jesper som var tålmodig och proffsig. Blir garanterat ett återbesök!
Tack för er recension! Välkomna åter till oss på Åreguiderna för en ny längdlektion eller någon annan aktivitet
Riktigt skön trailrunda med Åreguiderna som visade runt och gav bra tips i den vackra fjällterrängen.
Tack för ditt omdöme Kalle. Välkommen tillbaka när ni kommer till Åre nästa gång.
mvh Jesper
Åreguiderna har mycket god kunskap om Åre och dess omgivning och kan ta dig till platser du troligtvis inte hittar själv. Vi paddlade SUP i en å runt Enafors
Tack för ert omdöme. Välkomna tillbaka redan till vintern!
Trevliga/rutinerade guider som visar Åres guldkorn! ...oavsett årstid och väder. Har varit supernöjd de gånger vi fått deras hjälp!
Tack för ditt omdöme Verner! Vi ska genast vidaresända dina glada tillrop till våra guider. Välkommen tillbaka sommar som vinter!