bwuoli273286

En natts övernattning

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 29 juli 2024
Trevligt hotell med bra läge och skön atmosfär och superpt läge & skön atmosfär. Åt middag i restaurangen vilket var gott fick dock vänta lite länge på maten vilket kompenserade av en gratis dessert från den trevliga servetrisen
Resetyp: Reste med familjen
4,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Frida Winberg, General ManagerHotell Fjällgården, svarade på det här omdömet
Svarade 14 aug. 2024
Hej och tusen tack för fina ord! Vi är glada att höra att ni trivdes här hos oss.

Varmt välkomna åter!
/Frida, hotellchef
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • ZenHotels.com
7.7 km från Hotell Fjällgården
  • ZenHotels.com
  • Algotels
1.1 km från Hotell Fjällgården
Jättebra hotell, små rum, men rymliga gemensamma utrymmen. Allt man behövde för en fjällsemester mitt i sommaren :)
    920 kr
10.9 km från Hotell Fjällgården
Visa fler hotell i Åre
Omdömet skrevs 24 juli 2024

Fint läge. Fin frukost och restaurang.
Mysiga allmänna utrymmen.

Tyvärr hårda, slitna sängar vilket bidrog till dålig sömn/ryggont. Kvaliteten borde ha varit betydligt bättre med tanke på pris/natt.

Tack 20HM24
Frida Winberg, General Manager på Hotell Fjällgården, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2024

Hej och tack för att ni tog er tid till att skriva några ord om er vistelse.
Tråkigt att sängarna inte föll er i smaken, några är på väg att bytas ut snart men de flesta är i bra skick. Däremot är det svårt att hitta en modell som faller alla gäster i smaken då vi har många som tycker sängarna är för mjuka med.

Jag hoppas oavsett att vi får chansen till att välkomna er åter snart igen.

Vänligen, Frida
hotellchef

Omdömet skrevs 22 juli 2024

Vi bokade vandringspaketet och fick en supertrevlig vistelse! Serviceinriktad personal, jättegod mat och fint rum!

• Restyp: Reste med familjen
Tack Milwei

Hej och tusen tack för en fin recension!
Vi hoppas får se er här snart igen.

Välkomna!
/Frida, Hotellchef

Omdömet skrevs 2 juli 2024

Hotellet kändes rätt tomt på gäster denna kalla period...
Härlig inredning, skön loungekänsla på allmänytorna!
Bokade rum några veckor i förväg för 2 pers och hund. Fick ett pyttelitet rum med 1 stol och inga avlastningsytor.
Sköna sängar!

Kanontrevlig personal!
Svag frukostbuffe,mest kakor, bulle, bröd.Inget varmt.
Som att fika på Mcdonalds.

Dyrare boende så väntade mig lite mer.

Stopp på en resa med flera olika boenden, här hade vi 3 dygn.

Datum för vistelsen: juni 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Sari B
Frida Winberg, General Manager på Hotell Fjällgården, svarade på det här omdömetSvarade 4 juli 2024

Hej Sari,

Tack för din recension! Så här innan semestrarna har dragit igång är det mycket riktigt lugnt på hotellet, sommarsäsongen drar igång ordentligt för oss nu.

Vi har denna sommaren testat ett nytt frukostkoncept, tråkigt att det inte föll er i smaken. För er info kommer vi till vintern köra på den traditionella buffén. Så kommer ni tillbaka, vilket vi hoppas så serverar vi förhoppningsvis en frukost som passar er bättre.

Önskar er en fortsatt fin sommar och varmt välkomna åter!
/Frida

Omdömet skrevs 2 maj 2024

Fjällgården är ett mysigt hotell med bra faciliteter och service. Ligger bra i backen om man söker ski in ski out

Datum för vistelsen: april 2024
  • Restyp: Reste med vänner
Tack Anna_M_Ph

Hej Anna,

Tusen tack för din recension! Vi hoppas få se er här snart igen.

Ha en fin sommar!

Omdömet skrevs 26 april 2024

Perfekt mitt i backen
God frukost o bra rum
Fantastiskt i badtunnan med utsikt över Åresjön
Vi kommer tillbaka

Datum för vistelsen: april 2024
Tack petny2

Hej Anna,

Tusen tack för din recension! Varmt välkomna åter.

Ha en fin sommar!