Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
2 090 kr
Frukost ingår
Ingen förskottsbetalning krävs
Booking.com
Hotels.com
2 090 kr
Frukost ingår
Ingen förskottsbetalning krävs
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (231)
Filtrera omdömen
231 resultat
Medlemsbetyg
108
65
30
7
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
108
65
30
7
21
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 231 omdömen
Omdömet skrevs 13 december 2023

Skall man bo bekvämt och få ut det mesta av skidåkningen är Fjällgården det givna stället att bo på i Åre. Ni kommer ut snabbt i backen och smidigt hem igen. Direkt in till afterskin eller relaxen med bastu och badtunna! Mitt favorit boende när jag besöker Åre!

Datum för vistelsen: december 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack markusnystrom
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Frida Winberg, General Manager på Hotell Fjällgården, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2023

Hej Markus,

Tusen tack för din recension! Vi blir så glada över att höra du trivs här hos oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig nästa gång.

God fortsättning! /Frida, hotellchef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2023

Så gammaldags men samtligt modern miljö. Väldigt mysigt hotell! Sköna sängar och fräscht badrum. Kändes inte som vi var i Åre, snarare ute i vildmarken nånstans fast på ett fint bekvämt hotell😊 Kan varmt rekommendera detta hotell!

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack briror
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Frida Winberg, General Manager på Hotell Fjällgården, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2023

Hej och stort tack för dina ord. Det värmer att höra att ni trivdes här hos oss!

Varmt välkomna tillbaka!
/Frida, hotellchef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2023

Vi har verkligen haft en underbar helg med suverän service och ett stort härligt rum där hunden fick en välkomstpresent samt egen vattenskål. Mysiga sällskapsytor som inbjuder till spel och prat.

Maten och drycken var utsökt samt frukosten som var väldigt välkomponerad och hade precis det man kunde vilja önska sig!

Efter en blöt och stundvis rätt blåsig vandring under dagen var det magiskt att få krypa ned inne varm badtunna med en god kall öl med en magisk utsikt över Åre.

Rekommenderar Fjällgården starkt!

Datum för vistelsen: september 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack A6517KDsandrag
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Frida Winberg, General Manager på Hotell Fjällgården, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2023

Tusen tack för er fina recension!

Varmt välkomna åter.
/Frida, hotellchef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2023

Här levereras semesterfeeling gm trevlig serviceminded personal, välsmakande dignande frukostbuffé, spa/relaxavdelning m fräsch läcker bastudesign o skön pool ute m magiskt utsikt, svalt rymligt rum m perfekt anpassade sängar f oss o möjlighet att få riktigt mörkt mha mörkläggnings gardiner. Xtra plus f möjlighet att använda Ritualprodukter! Allt vi kan önska fanns varje dag på frukostbuffén o smakade jättegott! Restaurangen serverade mat i toppklass m passande dryck. Bjöd till xtra då vi firade bröllopsdag - ❤️-ligt tack f det🙏 Bra parkering vid hotellet samt bra torkmöjligheter f skor, kläder, cyklar etc.

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack asabark1969
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Frida Winberg, General Manager på Hotell Fjällgården, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2023

Hej Åsa,

Och tusen tack för din fina fina recension! Vi är så glada att ni trivdes hos oss och hoppas innerligt att vi får chansen att välkomna er snart igen. Jag kan verkligen rekommendera att komma upp och vandra i höst, det är magiskt vacker här då!

Ta hand om er så länge.

Mvh, Frida
Hotellchef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2023

Ett jättefint och mysigt hotell med underbar utsikt, och perfekt läge i backen nära vandringsleder och Bergbanan. Personalen gav oss ett trevligt och varmt bemötande. Fint rum med sköna sängar och lyxigt med Rituals-produkter i badrummet. Restaurangen serverade god frukost med ett stort utbud, och middagen var även den vällagad och god. Hit kommer vi gärna igen.

Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Carola E
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Frida Winberg, General Manager på Hotell Fjällgården, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2023

Hej Carola,

Tusen tack för din fina recension. Vi blir glada över att välkomna er åter!

Allt väl, Frida
Hotellchef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen