Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
STF Åre Torg(Åre)(Mycket prisvärt!)
108 US$
92 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
70 US$
Booking.com
Se erbjudande
217 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Are Bed & Breakfast(Åre)(Mycket prisvärt!)
97 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
GastHuset I Are(Åre)(Mycket prisvärt!)
82 US$
Booking.com
Se erbjudande
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (48)
Filtrera omdömen
49 resultat
Medlemsbetyg
19
21
5
3
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
19
21
5
3
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 49 omdömen
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Fint litet rum med härlig utsikt och sköna sängar! God frukost med det ’vanliga’. Tyvärr eldade de inte alltid i de öppna spisarna, det hade skapat en härlig miljö vid frukost och på eftermiddagarna. De gemensamma utrymmena är otroligt charmiga.

Bodde här: mars 2018, reste med vänner
Tack Charlotte W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2018 från mobil enhet

Mycket trevlig miljö och bra service. Ryggbiffen var utmärkt. Även övriga rätter som risotto och köttbullar uppskattades. Skön stämning med en blandning av fine dining och Brommabor som inte bytt om från After Skin...Vi bodde inte på hotellet men det såg riktigt trevligt ut.

Bodde här: februari 2018, reste med familjen
Tack ReDiMare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2017 från mobil enhet

Fräscht litet rum med balkong och härlig utsikt. God frukost och nära till stan. Mysiga umgängesplatser på flera ställen och parkering utanför dörren. Duntäcken gjorde att man kunde sova med öppet fönster. Härligt. Bra pris. Kommer säkert tillbaka.

Bodde här: oktober 2017, reste som ett par
Tack JorgenTrouveRaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 april 2017 från mobil enhet

Bra rum saknade ett skrivbord på rummet bra wi-fi restaurangen är lite opersonlig med inslag av barn som stör måltidsmiljön, när det gäller maten är den helt ok, inget som sticker ut men det duger för en enklare affärsmiddag

Bodde här: april 2017, reste i arbetet
Tack Jan-Olov G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 april 2017 från mobil enhet

Hotell Granen ligger med ett bra läge bredvid bergbanan en bit upp ovanför torget. Det är en härlig atmosfär och mysigt med många öppna brasor. Trevlig och kunnig personal och bra standard på rummen. Frukosten är riktigt bra.

Bodde här: april 2017, reste med familjen
Tack Robert K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen