Viktor R

Longstay

Omdöme om Hotell Karolinen
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 13 feb. 2021
Perfekt och du vill gärna stanna länge. Vi flyttade distanskontoret till Karolinen under 3 v. Jobbade halvtid med en fantastisk utsikt, åkte skidor, åt middag på täljstenskrogen och mådde så bra. Rekommenderar detta hotell med en familjär atmosfär. Mycket trevliga och praktiskt inredda rum och stugor. Hög servicegrad från all personal och vi känner oss alltid så välkomna. Vill du känna dig som hemma i en annan miljö så rekommenderar vi varm detta boende.
Datum för vistelsen: februari 2021
Tips för att välja rum: Rum 21 har bästa utsikten och stugorna är mycket trevliga
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorService
peder andréason, ÄgareHotell Karolinen, svarade på det här omdömet
Svarade 15 feb. 2021
Viktor, skoj att ni som många andra valt att distansarbeta hos oss på Karolinen
& samtidigt kunna njuta av Åre
Välkomna tillbaka i underbara april
mvh
Peder
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Ingen förskottsbetalning krävs
GastHuset I Are
Bli belönad med One Key
  • Lol.travel
13.8 km från Hotell Karolinen
Jättebra hotell, små rum, men rymliga gemensamma utrymmen. Allt man behövde för en fjällsemester mitt i sommaren :)
4.4 km från Hotell Karolinen
Property building
    0.0 km från Hotell Karolinen
    Bli belönad med One Key
    • Vio.com
    • Trip.com
    Visa fler hotell i Åre
    Omdömet skrevs 31 december 2020

Jättefina och fräscha stugor. Passa på att byta miljö och åk hit. Allt är rent och fräscht och med en toppenservice av all personal. Här får ni uppleva den genuina fjällkänslan i en trygg miljö. Bra med parkering och enkelt att ta bussen till backarna. Missa inte restaurangen och en underbar täljstensmiddag. Ett måste att åka hit minst en gång per år för vår familj då det är som att komma hem.

Rumstips: Vi har bott på olika rum och stugor och vi kan rekommendera alla beroende på antal i familjen vid vart tillfälle.
    Datum för vistelsen: december 2020
    Tack Sjolen12
    peder andréason, Ägare på Hotell Karolinen, svarade på det här omdömetSvarade 26 november 2021

Hejsan familjen Sjölen,
    vi gillar att du älskar Karolinen både boende & vår fina restaurang
    Antar vi ses i vinter
    /Peder

Omdömet skrevs 30 december 2020 från mobil enhet

Mycket trevligt, familjärt och mysigt hotell. Utmärkt service av Peder, Amanda och Lisa. Tipp topp frukost och täljstenskrogen är ett måste att besöka. Fint rum och enkelt med parkering utanför. Vi kommer tillbaka! Tack för allt!!

Datum för vistelsen: december 2020
    1  Tack Johanna H

Johanna,
    härligt att du trivs på Karolinen
    Hoppas vi snart ses på Karolinen
    vänligen

Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Vid första anblick en jättefin stuga med sköna sängar och mysig omgivning. men vid närmare titt så saknades grejer som t.ex. Stolar bestick och glas till de antalet stugan var bokad för och sedan när man titta närmare så satt eluttaget inte fast i väggen utan sladdar hänger ut och utanför runt hela omfådet så växer de massor av björnloker som är super giftiga vid hudkontakt och de sitter överallt så barn kan lätt råka ta i en sådan 😬😕🙄🥺😱

Datum för vistelsen: juli 2020
    Restyp: Reste med vänner
    Tack MatildaH01

Matilda
    tack för din feedback som är viktigt för oss så vi kan förbättra oss
    Alla saker är åtgärdade tack för infon igen
    mvh

Omdömet skrevs 23 februari 2020

Efter tre dagar på Karolinen har Åre och Karolinen levererat.
    Perfekt sätt att varva ner och få boende och mat som är genuin. Med naturen inpå knuten, nysnö och bad i tunna med barnen är alla nöjda. Bara träningsvärken då...
    Kommer tillbaka igen.

Datum för vistelsen: februari 2020
    Tack NiklasA166
    Omdömet skrevs 28 januari 2020

Tre övernattningar under vår konferens- och personalresa. Mycket tillmötesgående personal som kunde hjälpa till med det mesta!

Trevliga rum och stugor och bra tillgång till konferensrum och gemensamma ytor med mysig och gemytlig stämmning.

Fint läge vid sjön och lätt att ta sig till skidbacke och spår eftersom bussen stannar precis utanför.

Datum för vistelsen: januari 2020
    • Restyp: Reste i arbetet