Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
175 US$
160 US$
Se erbjudande
SPARA 15 US$
Snaptravel
Booking.com
175 US$
Se erbjudande
Hotels.com160 US$
Expedia.com160 US$
eDreams175 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (48)
Filtrera omdömen
48 resultat
Medlemsbetyg
30
15
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
30
15
3
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 48 omdömen
Omdömet skrevs 18 augusti 2020

Åre B&B var perfekt för att vila upp oss efter en vandring. Skön säng, suverän frukostbuffé, mysig inredning, smidig incheckning, trevlig personal och fräscha badrum. Det är sannolikt värt att betala för ett vanligt dubbelrum eftersom ekonomi-alternativet visade sig sakna riktigt fönster.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack nannaemelie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Åres kanske bästa boende om du har med hund och söker något prisvärt. Vi har provat lite olika och sett till vad man får för pengarna slår detta allt. Extremt trevlig personal, rent, fräscht och lätt att parkera bilen. Enkelt också med cykel att det finns låsbara förråd just vid entrén.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack RasmusRajala
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2020

Snyggt, rent och fräscht boende drivet av en familj. Att badrummen är delade uppvägs med sköna sängar, bra frukost, fri tillgång till tvättmaskin och strykbräda, plåster, tamponger, kaffe och andra småbekvämligheter, samt en bra frukostbuffé. Trevlig service, de verkar sträva efter att ge det lilla extra. Enda minuset: ganska lyhört. Gångavstånd (men backe!) från järnvägsstationen och fin utsikt över Åresjöns dalgång.

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack uppenbarelsen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2020 från mobil enhet

Det finns många boenden i prisklassen i Åre och konkurrensen är hård.
Åre b&b är trivsamt och fräscht. Känns rent.
Delar av personalen blir lite överdrivet trevliga, känns lite frireligiöst.
Enkelsängarna är i smalaste laget (typ 80cm) men sköna.
Aningen lyhört och du får förbereda dig på 10min uppförsbacke för att nå liften, ungefär lika långt till centrum.
Men överlag är detta ett bra b&b. Saknar en bastu.
Pluspoäng för en mkt bra utvald frukost.

Datum för vistelsen: januari 2020
Tack Tomas H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2019

Högsta betyg om man söker ställe som erbjuder stillsam tillvaro. Utmärkt Frukost en bra start på dagen. Personlig service och hög standard. Läget perfekt utgångspunkt för aktiviteter. Rekommenderas starkt!

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Richard P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen