Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
4 041 kr
Frukost ingår
Hotels.com
Expedia.com
4 041 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (951)
Filtrera omdömen
951 resultat
Medlemsbetyg
618
205
77
39
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
618
205
77
39
12
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 951 omdömen
Omdömet skrevs 4 november 2023 från mobil enhet

Var på brunchen vilken jag inte riktigt rekommenderar.
En rätt beställde man och resten var buffé. Salladen var översaltad och räksmörgås var som från ett sämre café.
Buffén var ganska tråkig och levde tyvärr inte upp till förväntningarna man har på ett ställe som Copperhill.

Datum för vistelsen: november 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack Sofie E
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jenny Viklund, Guest Services / Front Office på Copperhill Mountain Lodge, svarade på det här omdömetSvarade för 3 dagar sedan

Kära Sofie!

Stort tack för att du tagit dig tid att svara på gäst enkäten som skickades ut till dig i samband med din vistelse. Er feedback är viktig för oss och det är tack vare just den som gör att vi har möjlighet att förbättra oss.

Tveka inte på att återkoppla till mig om det finns något jag kan göra för er, oavsett om det gäller det här besöket eller en kommande vistelse. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka till oss snart igen.

Varma hälsningar
Team Copperhill

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2023

Hade en spadag, frukost, spa och lunch ingick. Frukosten var trevlig, stort utbud. Spaupplevelsen var därimot inget vidare. Alla poler va stängda pga olycka, poolkillen sa ”tro mig, ni vill inte bada.” Vi kunde bara duscha och basta:( Det var också smutsigt, låg handdukar i hörn, tomma glas stod i duschen och brevid poolen, det var också slitna skåp och bänkar vid spaavdelningen. Vi fick pengarna tillbaka, men var ändå en tråkig upplevelse.

Datum för vistelsen: oktober 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Anna H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jenny Viklund, Guest Services / Front Office på Copperhill Mountain Lodge, svarade på det här omdömetSvarade för 3 dagar sedan

Kära Gäst!

Stort tack för att du tagit dig tid att svara på gäst enkäten som skickades ut till dig i samband med din vistelse. Er feedback är viktig för oss och det är tack vare just den som gör att vi har möjlighet att förbättra oss.

Tveka inte på att återkoppla till mig om det finns något jag kan göra för er, oavsett om det gäller det här besöket eller en kommande vistelse. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka till oss snart igen.

Varma hälsningar
Team Copperhill

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 september 2023

ett härligt familjerum på baksidan av hotellet. Var perfekt för oss eftersom vi hade hunden med oss. Vi kunde ta promenad direkt från vardagsrummet. Frukosten var helt fantastisk. Även middagen höll högsta klass. I vårt paket ingick även spa. Fint med flera pooler. Vill du skämma bort dig och din familj så ska ni satsa på Copperhill.

Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack dicste
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Copperhill Drift AB Ottosson Rask, Hotelldirektör på Copperhill Mountain Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2023

Bästa dicste,

stort tack för besöket och dit fantastiska omdöme! Vad underbart glada vi blir av att höra att ni är så nöjda med såväl ert rum (vi älskar hundar!) samt vår mat som tillagas med en massa kärlek och lokala råvaror. Hoppas vi får nöjet att välkomna er tillbaka till oss snart igen!

Varma hälsningar
Team Copperhill

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2023

Det är så vackert, i och runt hotellet. Lugnt och stillsamt och samtidigt med Åreskutans puls. Känns att personalen bryr sig och vill att det ska vara bra. Till och med gästerna ler. Jag är återkommande gäst och spelar ingen roll om jag kommer själv, med vän eller familj. Alltid full pott i upplevelse!

Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Carola N
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Copperhill Drift AB Ottosson Rask, Hotelldirektör på Copperhill Mountain Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2023

Bästa Carolan,

stort tack för att du är en av våra trogna fans och vilket underbart omdöme! Det går inte att bli gladare än att höra att vi lyckas visa hur tacksamma vi är att ha dig hos oss- oavsett i vilken konstellation du besöker oss.

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommern snart igen!

Varma hälsningar Team Copperhill


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2023

Falsk marknadsföring delux. Spat ett skämt, 2 helt vanliga små pooler som knappt var varm. En så kallad ” jacuzzi ” som inte ens bubblar. Omklädningsrummet frukstansvärt stökigt med tofflor och handdukar fulla golven. Utsikten rakt in i en skog. Ett rum utan någon form av ac och inte ens gardiner som stänger ljuset ute. Nä inte värt över 3000 kr för en natt och då ingick inte ens spa.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack 718isabellb
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Copperhill Drift AB Ottosson Rask, Hotelldirektör på Copperhill Mountain Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2023

Bästa 718isabellb,

tack för ditt besök och ditt omdöme. Tråkigt att höra att vi inte levde upp till era förväntningar. Ang spa har vi aldrig marknadfört att det är en jacuzzi vi har utan en utomhus hot tub. Den större av poolerna inomhus skall inte vara jättevarm men den mindre absolut, hoppas du sade till på plats så att det kunde åtgärdas. I samtliga rum har vi mörkläggningsgardiner, hade ni sagt till på plats hade vi hjälpt er alt. låtit er byta rum till ett som var svalare och mörkare. Som sagt, jätteledsen över att vi inte uppfyllde era förväntningar och vi hade gärna hjälpt till om ni sagt till på plats. Hör gärna av dig om ni kan tänka er att ge oss en chans till så skall vi se till att göra någonting riktigt extra för er.

Varma hälsningar Eva Ottosson Rask m. Team
(eva.o.rask@copperhill.se)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen