Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (129)
Filtrera omdömen
129 resultat
Medlemsbetyg
64
42
17
5
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
64
42
17
5
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 129 omdömen
Omdömet skrevs 5 april 2019

Utifrån och in är det här är oas för skidåkaren, livsnjutaren och framförallt den som söker en smula avkoppling - gärna utanför absoluta högsäsong! Träbyggnaden i sig, inredningen, personalen - allt andas ett stort varmt välkomnande! Här mår du riktigt riktigt gott från första till sista stund.

Datum för vistelsen: mars 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack 123Asa123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2019 från mobil enhet

Enkelrum, jättetrevligt och praktiskt möblerat med superskön säng och t o m ett litet skrivbord. Perfekt. Städning fläckfri. Frukosten kanonbra. Atmosfären på hotellet är fantastisk. Enda lilla negativa var att det var för varmt på rummet, men fönstret gick ju att öppna.

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack JohanOfSweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2019 från mobil enhet

Återvänder till Åregården efter några års frånvaro och åtskilliga hotellnätter fler.
Nu syns det tydligt att det är ett nytt gäng som driver hotellet, och man kan säga att dom gjort det mesta rätt.
Otroligt trevlig!
Återkommer

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack rogermM5210SJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2019 från mobil enhet

Superställe på alla sätt. Härlig och genuint samt engagerad personal. God frukost! Huset är fyllt med mat, vin och drinkar i centrala Åre. Du har Vinbaren, Capo, ContryClub. 6 av 5 skidbindningar. Njut!

Datum för vistelsen: februari 2019
Tack Engwalls
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2019

2018-12-27--2019-01-03

Undertecknad är på luftturism på Åregården i sällskap med "plast bror" och tvenne gossar. Som är i Åre för den fina skidåkningen. Undertecknad nyttjar inte pisternas inbjudande åkning, utan spenderar istället dagarna på Åregårdens veranda, där det konsumeras böcker, cigarr och ett och annat pipstop. Samt Klöverchampagne, Cappuccino, Varm Choklad och Walker Light, som de trevliga bartenderna och servitriserna, Kimberly, Lena, Felicia, Linus, Nicklas, Charlie och Joakim i lobbybaren inkommer med i en jämn strilande takt.
På frukosten som är en begivenhet i sig, där det dukas upp till ett dignande frukostbord, där de alerta frukostvärdinnorna, Hilda, Louisa och Anna, gör sitt yttersta för att tillmötesgå undertecknades samt sällskapets alla önskningar.
Städningen på Åregården lämnar inget åt slumpen, utan här så sköts allt till perfektion av Husfru Jeanette, som med sin stab ordnar så det är fint och iordning på rummet.
Som sist så tänkte undertecknad ta upp Receptionen, som är lite av spindeln i navet på Åregården där Veronika, Gustav, Elsa, Kristin, Troj, samt Axel huserar och gör sitt yttersta för att vistelsen skall bli så nöjsam och trivsam som det bara går, där minsta önskemål eller begäran uppfylls..

Oj Nu höll undertecknad på att glömma, Åregårdens nattklubb The Country Club, undertecknad bevistade nattklubben 2019-01-02, där Floor manager Elin huserar med sina bartenders, som visade sina kunskaper i drinkarnas förlovade värld. Måste tillstå, även då undertecknad inte nyttjar annat är klöverchampagne, så är bartenders på CC, otroligt duktiga på detta med att blanda drinkar. CC har likaledes ett ypperligt ljud och ljus, där stämningen är på topp o hela huset gungar...

Kan varmt rekommendera Åregården, om så bara för att njuta och koppla av eller så som mitt sällskap njuta av pisterna i nära anslutning till Åregården

Högaktningsfullt
Mr. Walker
Visa färre

Datum för vistelsen: december 2018
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
1  Tack mrw484
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen