Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
1 440 kr
Helt återbetalningsbar innan tors 25 apr.
Frukost ingår
Agoda.com
1 316 kr
Frukost ingår
Flera sätt att betala på
eDreams
1 440 kr
Helt återbetalningsbar innan tors 25 apr.
Frukost ingår
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Daria D
Östersund, Sverige
Daria
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 14 feb. 2024
Fantastiskt upplevelse, gott frukost, stort poolen och rent rum med fina utsikt! Allt på topp 🤌 säkert vi kommer tillbaka i framtiden. Skönt och mysigt bar vart kan man dricka vin med sin sambo. Och bra läge. Nära restaurangen, café och tågstation.
Datum för vistelsen: februari 2024Resetyp: Reste som ett par
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Booking.com
2 100 kr
  • Hotels.com
    2 100 kr
  • Expedia.com
    2 054 kr
  • eDreams
    2 100 kr
0.3 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Booking.com
1 295 kr
  • Agoda.com
  • Priceline
0.2 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
1 250 kr
  • Hotels.com
    1 250 kr
  • Expedia.com
    1 182 kr
  • Vio.com
    1 250 kr
0.8 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Hotels.com
1 759 kr
Bli belönad med One Key
  • Expedia.com
    1 759 kr
  • ZenHotels.com
    1 774 kr
  • Vio.com
    1 759 kr
0.5 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
GastHuset I Are
Booking.com
2 495 kr
  • Agoda.com
  • Priceline
0.2 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
2 090 kr
  • Hotels.com
    2 090 kr
  • Priceline
    2 090 kr
  • Expedia.com
    2 090 kr
1.1 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Jättebra hotell, små rum, men rymliga gemensamma utrymmen. Allt man behövde för en fjällsemester mitt i sommaren :)
Booking.com
1 535 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • eDreams
0.3 km från Holiday Club Åre
Booking.com
1 200 kr
    4.3 km från Holiday Club Åre
    Booking.com
    900 kr
    Helt återbetalningsbar
    • Agoda.com
      900 kr
    • Priceline
    35.7 km från Holiday Club Åre
    Expedia.com
    Bli belönad med One Key
    • Booking.com
      1 192 kr
    • Vio.com
      1 074 kr
    • Priceline
      1 193 kr
    10.0 km från Holiday Club Åre
    Kostnadsfritt wifi
    Kostnadsfri parkering
    Visa fler hotell i Åre
    Omdömen (928)
    Filtrera omdömen
    928 resultat
    Medlemsbetyg
    240
    292
    185
    151
    60
    Resenärstyp
    Tid på året
    SpråkAlla språk
    Fler språk
    Medlemsbetyg
    240
    292
    185
    151
    60
    Läs vad resenärer säger:
    Valda filter
    Filtrera
    Listan uppdateras ...
    49 av 928 omdömen
    Omdömet skrevs 8 november 2023

    Helt platta kuddar och sängar som hade fungerat bättre som trapets. Stenhårda med en 2cm bäddmadrass. Då är jag ändå nästa 190cm och drygt 100kg. Men gjorde inte minsta nedtryck i sängen.

    Frukosten var okej men inte mer.

    Datum för vistelsen: november 2023
    • Restyp: Reste i arbetet
      • Standard
      • Läge
      • Service
    Tack Marcus H
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Reservations Holiday Club, Gästservice/reception på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2023

    Hej!

    Vad tråkigt att du inte fick en god nattsömn här!
    Ska föra denna information vidare så hoppas jag att vi snart kan erbjuda skönare kuddar o sängar!


    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 5 november 2023

    Mysig lägenhet med bastu och braskamin (ved ingår) vid Åresjön. Nära till upplevelsebadet och morgonsimmet är gratis. Nära till affärer och restauranger. Bil behövs för att komma till de flesta vandringslederna.

    Datum för vistelsen: september 2023
    • Restyp: Reste med vänner
      • Standard
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Renlighet
      • Service
    Omdömen sammanställs i samarbete med RCI
    Tack carina0stersund
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Reservations Holiday Club, Gästservice/reception på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2023

    Hej Carina!

    Vad roligt att höra att du trivts hos oss!
    Varmt Välkomna tillbaka!

    Elin
    Holiday Club Åre

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 9 oktober 2023

    Vi hade en dålig upplevelse av hotelles faciliteter (poolområdet/sauna-world) där mycket var stängt och ur fukntion, rummets funktioner som kyl och balkongdörr fungerade inte, priser skiljde sig från det som var kommunicerat till oss innan ankomst och framförallt frukosten var en besvikelse, den var överfull trots tidsbokning och man hade ingen chans att få äta av allt man ville pga av låg kapacitet i köket och av dryckesmaskiner som var ur funktion.

    Datum för vistelsen: september 2023
    Restyp: Reste med vänner
    Tack 337antona
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Reservations Holiday Club, Gästservice/reception på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2023

    Hej!

    Vad tråkigt att ni inte trivdes hos oss. Men vi tackar för din feedback och återkoppling!

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 30 september 2023

    Riktigt slitet hotell. Alla bassänger i upplevelsebadet var kalla. Kostade extra att få åtkomst till ”sauna world”. Fanns inget shampo på hotellrummet. Hotellrummet var kallt. Lägg hellre lite extra och bo på exempelvis copperhill istället.

    Datum för vistelsen: september 2023
    Restyp: Reste som ett par
    Tack Happiness28835692455
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Reservations Holiday Club, Gästservice/reception på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2023

    Hej!
    Vad tråkigt att du är missnöjd med din vistelse hos oss, vi tackar för din feedback och tar till oss den så vi kan bli bättre i framtiden!

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 15 augusti 2023

    Tämligen slitet hotell som hade kunnat vara bra om det hade underhållits. Bara några fritt valda exempel,
    -> Läckande duschmunstycke på rummet
    -> Badkarsblandaren satt inte fast
    -> Snus i poolen på upplevelsebaded
    -> Mat (från någon som kräkts) i poolen i bastuvärlden
    -> Flera bastu stängda eller med trasiga lampor
    -> Oengagerad personal på både Eatery och Olearys
    Vi påpekade mycket av ovan till personalen i recpetionen som lovade ta tag i det men inget hände under veckanm vi var där. Personligen skulle jag väl ändå kunna tänkt mig att matresterna i poolen skulle åtgärdats till dagen efter, men icke.
    Som ni dock kan se i flera kommentarer innan, så verkar hotellets policy vara att bemöta alla kommentarer och synpunkter med att de skall se över sina rutiner omedelbart agera etc, men faktum kvarstår, inget händer.

    Datum för vistelsen: augusti 2023
    Restyp: Reste med familjen
    Tack Mats F
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Reservations Holiday Club, Guest Services / Front Office på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2023

    Hej,
    Tack för att du tar dig tid att skriva några rader. Jag ber om ursäkt att vi inte kunnat leva upp till förväntningarna eller leverera service för att lösa problemen på plats. Jag hör vad du säger och skickar vidare din feedback till berörda ansvariga.
    Jag hoppas vi får chansen att visa oss från en bättre sida någon gång i framtiden.
    Vänliga hälsningar
    Alice
    Holiday Club Åre

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Visa fler omdömen