Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Marcus H

Hemska sängar

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 8 nov. 2023
Helt platta kuddar och sängar som hade fungerat bättre som trapets. Stenhårda med en 2cm bäddmadrass. Då är jag ändå nästa 190cm och drygt 100kg. Men gjorde inte minsta nedtryck i sängen.

Frukosten var okej men inte mer.

Datum för vistelsen: november 2023
Resetyp: Reste i arbetet
2,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorLäge
4,0 av 5 bubblorService
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Reservations Holiday Club, Gästservice/receptionHoliday Club Åre, svarade på det här omdömet
Svarade 8 nov. 2023
Hej!

Vad tråkigt att du inte fick en god nattsömn här!
Ska föra denna information vidare så hoppas jag att vi snart kan erbjuda skönare kuddar o sängar!

Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Agoda.com
0.3 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
  • Agoda.com
  • Lol.travel
  • ZenHotels.com
0.7 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Pool
Bli belönad med One Key
  • Agoda.com
  • Lol.travel
  • Vio.com
5.4 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
1 202 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.5 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Vio.com
  • eDreams
1.1 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Hotels.com
  • Priceline
  • eDreams
0.8 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Priceline
  • eDreams
  • Lol.travel
6.8 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Priceline
  • eDreams
  • Lol.travel
4.3 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Jättebra hotell, små rum, men rymliga gemensamma utrymmen. Allt man behövde för en fjällsemester mitt i sommaren :)
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1 000 kr
  • Priceline
0.3 km från Holiday Club Åre
1 083 kr
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    1 083 kr
10.0 km från Holiday Club Åre
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Åre
Omdömen (933)
Filtrera omdömen
933 resultat
Medlemsbetyg
240
293
187
152
61
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
240
293
187
152
61
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 933 omdömen
Omdömet skrevs 5 november 2023

Mysig lägenhet med bastu och braskamin (ved ingår) vid Åresjön. Nära till upplevelsebadet och morgonsimmet är gratis. Nära till affärer och restauranger. Bil behövs för att komma till de flesta vandringslederna.

Datum för vistelsen: september 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med RCI
Tack carina0stersund
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Reservations Holiday Club, Gästservice/reception på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2023

Hej Carina!

Vad roligt att höra att du trivts hos oss!
Varmt Välkomna tillbaka!

Elin
Holiday Club Åre

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2023

Vi hade en dålig upplevelse av hotelles faciliteter (poolområdet/sauna-world) där mycket var stängt och ur fukntion, rummets funktioner som kyl och balkongdörr fungerade inte, priser skiljde sig från det som var kommunicerat till oss innan ankomst och framförallt frukosten var en besvikelse, den var överfull trots tidsbokning och man hade ingen chans att få äta av allt man ville pga av låg kapacitet i köket och av dryckesmaskiner som var ur funktion.

Datum för vistelsen: september 2023
Restyp: Reste med vänner
Tack 337antona
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Reservations Holiday Club, Gästservice/reception på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2023

Hej!

Vad tråkigt att ni inte trivdes hos oss. Men vi tackar för din feedback och återkoppling!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 september 2023

Riktigt slitet hotell. Alla bassänger i upplevelsebadet var kalla. Kostade extra att få åtkomst till ”sauna world”. Fanns inget shampo på hotellrummet. Hotellrummet var kallt. Lägg hellre lite extra och bo på exempelvis copperhill istället.

Datum för vistelsen: september 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack Happiness28835692455
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Reservations Holiday Club, Gästservice/reception på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2023

Hej!
Vad tråkigt att du är missnöjd med din vistelse hos oss, vi tackar för din feedback och tar till oss den så vi kan bli bättre i framtiden!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2023

Tämligen slitet hotell som hade kunnat vara bra om det hade underhållits. Bara några fritt valda exempel,
-> Läckande duschmunstycke på rummet
-> Badkarsblandaren satt inte fast
-> Snus i poolen på upplevelsebaded
-> Mat (från någon som kräkts) i poolen i bastuvärlden
-> Flera bastu stängda eller med trasiga lampor
-> Oengagerad personal på både Eatery och Olearys
Vi påpekade mycket av ovan till personalen i recpetionen som lovade ta tag i det men inget hände under veckanm vi var där. Personligen skulle jag väl ändå kunna tänkt mig att matresterna i poolen skulle åtgärdats till dagen efter, men icke.
Som ni dock kan se i flera kommentarer innan, så verkar hotellets policy vara att bemöta alla kommentarer och synpunkter med att de skall se över sina rutiner omedelbart agera etc, men faktum kvarstår, inget händer.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Mats F
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Reservations Holiday Club, Guest Services / Front Office på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2023

Hej,
Tack för att du tar dig tid att skriva några rader. Jag ber om ursäkt att vi inte kunnat leva upp till förväntningarna eller leverera service för att lösa problemen på plats. Jag hör vad du säger och skickar vidare din feedback till berörda ansvariga.
Jag hoppas vi får chansen att visa oss från en bättre sida någon gång i framtiden.
Vänliga hälsningar
Alice
Holiday Club Åre

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2023

Hotellet är slitet. Hotellrummen skulle behöva en omfattande renovering av både rum och badrum. Sängen och kuddarna har nog gjort sitt för några år sen.
Badet är väldigt slitet numer. Känns även smutsigt.

Bor på hotellet för att läget är bra men nästa gång blir det nog något annat pga att det börjar vara allt för slitet och ofräscht.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Restyp: Reste med familjen
Tack Coastal343277
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Reservations Holiday Club, Guest Services / Front Office på Holiday Club Åre, svarade på det här omdömetSvarade 21 augusti 2023

Tack för att du tagit dig tid att skriva några rader. Jag skickar dina synpunkter vidare till berörda ansvariga och hoppas vi får chansen att visa oss från en bättre sida någon gång i framtiden.
Vänliga hälsningar
Alice
Holiday Club Åre

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen