Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
161 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-28
Boka nu, betala på plats
eDreams
161 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-28
Boka nu, betala på plats
Priceline
161 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-28
Boka nu, betala på plats
Travelocity153 US$
Destinia.com
Agoda.com162 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (763)
Filtrera omdömen
763 resultat
Medlemsbetyg
209
267
154
100
33
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
209
267
154
100
33
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 763 omdömen
Omdömet skrevs 3 mars 2021 från mobil enhet

Servicen var mycket dålig, otrevliga och arroganta. Vi upplevde att de inte brydde sig om gästerna och heller inte va så sugna på att hjälpa till. Vi kommer aldrig bo här igen och jag rekomenderar inte detta hotell.

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack J8707LMmartinh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade för 3 veckor sedan

Hej!

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension och låter oss veta hur du känner.
Jag blir förvånad och lite ledsen över att du upplever att du inte fått den service du förtjänar.

Åersonals bemötande lyfts väldigt ofta som ett att våra styrkor och därför skulle jag uppskatta om du vill maila oss lite mer information om det som skett. Om du har en lite stund över får du jättegärna göra det till hotelreception.are@holidayclub.se
Märk det gärna med "Jenni, gästfeedback via Tripadvsior"

Tusen tack !

Med vänliga hälsningar,
Holiday Club Åre


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 februari 2021

Mycket fint boende med bra bekvämlighet. Två toaletter, dusch, bastu, öppen spis, bra kök och trevlig vardagsrum. Tyvärr inte gångavstånd till skidsystemet. jag provade en gång, men det var för långt för barnen att gå i pjäxor bärandes på skidutrustning.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med RCI
Tack k97grjo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade för 3 veckor sedan

Hej!

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension om oss!

Vad roligt och höra att ni trivdes hos oss!
Jag förstår att det blir knepigt med barnen att ta sig med all utrustning till backen.
Kanske skidbussen som gå bara 200 m från hotellet eller bilen fungerar bäst då.

Jag hoppas vi ses igen!

Med vänlig hälsning,
Holiday Club Åre

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2021

Rekommenderas starkt för alla åldrar för finns ngt för alla och framförallt skidåkningen på alla nivåer!
Restauranger i hög klass, i backarna och i byn samt väldigt bra aktiviteter och skidskolan ska ha extra beröm

Datum för vistelsen: januari 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med RCI
Tack fredrik7510
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade för 3 veckor sedan

Hej Fredrik!

Så otroligt glad jag blir av att läsa sin recension på oss!
Vad kul och läsa att ni hade en fin upplevelse och tyckte om maten hos oss!

Välkommen tillbaka!

Holiday Club Åre

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2021 från mobil enhet

Bra SPA och frukost. Med tanke på det relativt höga priset kunde städningen vara bättre. Bara varannan dag och inte ens då så noggrann. Bra service och bemötande i receptionen. Bra möjlighet att checka ut på morgonen och sedan lämna bagage och byta om efter en dags skidåkning.

Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack petere723
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 december 2020

Vi bor ofta här, detta var första gången i hus 7. Det var väldigt varmt i lägenheten, gick inte att öppna fönster.26 grader varmt är alldeles för varmt för oss. Mysig uteplats. Lite snålt med utrustning i köket, saknade kavel, småskålar. Sköna sängar och täcken. Mysig bastu

Datum för vistelsen: november 2020
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med RCI
Tack Dreamer738283
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen