Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“This place has potential, but...................................”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Adventure the Bruce Inn
Rankad som nummer 7 av 12 hotell i Tobermory
Omdömet skrevs augusti 17 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Assuming all the rooms are pretty much the same, try to get a north-facing ground floor room, especi ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack StrangeTripper
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (92)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

8892 av 92 omdömen

Omdömet skrevs september 6 2011
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack doreymeTTO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 27 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack 1chad64
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 26 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: April 2017, reste med vänner
Tack Arjannne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 20 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2010, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack 007nafets
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
adventurethebruce, Owner på Adventure the Bruce Inn, svarade på det här omdömetSvarade augusti 6 2010
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Tobermory
0,7 km bort
Escarpment Heights Motel
Escarpment Heights Motel
Nr 8 av 12 i Tobermory
71 omdömen
0,1 km bort
Cedar Vista Motel
Cedar Vista Motel
Nr 6 av 12 i Tobermory
59 omdömen
0,8 km bort
Peacock Villa Motel
Peacock Villa Motel
Nr 5 av 12 i Tobermory
106 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1,1 km bort
Grandview
Grandview
Nr 12 av 12 i Tobermory
127 omdömen
26,6 km bort
Dreamland II Bed and Breakfast
1,4 km bort
The Forest House B&B
The Forest House B&B
Nr 4 av 12 i Tobermory
114 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Adventure the Bruce Inn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Adventure the Bruce Inn

Adress: 7362 6 Hwy, Tobermory, Ontario N0H 2R0, Kanada
Region: Kanada > Ontario > Bruce County > Tobermory
Bekvämligheter:
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering
Typ av hotell:
Rankad som nummer 7 av 12 hotell i Tobermory
Prisklass: 1 084 kr - 1 701 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 17
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com så att du tryggt kan boka med Adventure the Bruce Inn. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Adventure The Bruce Hotel

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt