Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En gång aldrig mer ”

Di Capilla Seaside Stories
Rankad som nr 1 av 3 Kaffe och te i Protaras
Certificate of Excellence
Prisklass: 7 US$ - 30 US$
Bra för: Familjer med barn
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

En tisdagskväll vid 9 tiden lite sugna på glass/dessert tyvärr råka vi kliva in på detta ställe, servicen så dålig men sälja vatten kan dom efter en lång väntan fick två av oss fem in våra glassar övriga fick sina när vi ätit upp. Ganska billiga glassar men inte värda väntan och pris. Välj ett annat ställe

Datum för besöket: juli 2017
Tack MagnusLe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louispapageorgiou, Owner på Di Capilla Seaside Stories, svarade på det här omdömetSvarade 16 juli 2017
Google-översättning

Thank you very much for for your review !l apologies if something negative happen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (372)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 372 omdömen

Omdömet skrevs 10 juli 2017 från mobil enhet

Testade detta stället lite för sent tyvärr, nu är det dock tredje gången jag äter denna club sandwich! Extremt roliga, vänliga och hårt jobbande personal!

Datum för besöket: juli 2017
Tack OnAir719763
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louispapageorgiou, Owner på Di Capilla Seaside Stories, svarade på det här omdömetSvarade 16 juli 2017
Google-översättning

Thank you very much for for your review !! See you back soon !!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2017 från mobil enhet

Jag och min sambo var här och åt lunch flera gånger under vår vistelse på Cypern. Fräsch och god mat, framförallt club sandwich som till och med gick att delas på två. Utsikten över havet var fantastisk och i den heta värmen fläktade det skönt. Servitören var supertrevlig och kom exakt ihåg vår beställning dagen efter. Rekommenderas starkt!

Datum för besöket: juli 2017
Tack jonnag546
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louispapageorgiou, Owner på Di Capilla Seaside Stories, svarade på det här omdömetSvarade 16 juli 2017
Google-översättning

Thank you very much for your review see you back soon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2016 från mobil enhet

God mat, goda drinkar, stor lekpkats för barnen och fantastisk utsikt! Personalen trevlig och barnkär.

Datum för besöket: oktober 2016
Tack Tobias L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louispapageorgiou, Owner på Di Capilla Seaside Stories, svarade på det här omdömetSvarade 14 oktober 2016
Google-översättning

Thank you very much for your review see you soon again !!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 maj 2016

DI Capilla var en mkt trevlig restaurang utmed strandpromenaden i Figtreebay, såväl läget som maten och personalen var helt fantastiskt. Efter många semestrar på Gran Canaria, upplevde vi detta som mkt mer äkta. Ingen påträngande personal men vänliga, glada och trevliga! Den grekiska musiken höjde stämningen och gav en fantastisk semesterkänsla!

Datum för besöket: april 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Lottsi58
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louis P, Owner på Di Capilla Seaside Stories, svarade på det här omdömetSvarade 20 maj 2016
Google-översättning

thank you very much!!!!!!!!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Di Capilla Seaside Stories tittade också på

 

Besökt Di Capilla Seaside Stories? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt