Vi köpte en vecka med Ving ospecificerat. Hamnade på Maritime. Om vi hade fått välja hade vi velat hamna närmare Rhodos stad. För långt att gå. Det gick bra bussförbindelser och taxibilar susade ofta förbi. (En taxi till gamla Rhodos stad kostade 17€) Det var nya ägare som var måna om att vi skulle känna oss som hemma.
Rummen var lägenheter på ett sovrum och kök med kokplatta, kylskåp och diskmöjligheter. De var fräscha och rummen städades varje dag. Dock saknade vi diskgrejor då vi fick införskaffa detta själva.
AC ingick inte utan det fick man köpa till. Likaså fick vi köpa till wi-fi. Wi-fi kostade 14€ för en vecka och då kunde man bara logga in på en enhet. Detta var den största nackdelen för hotellet nu när vi skall betygsätta, då det laggade ofta. Enligt hotellet hade de haft problem i veckan.
En ren och fräsch pool med bar. På kvällarna satte det ut mysbelysning som förhöjde stämningen.
Detta är hotellet för dem som vill ha det lilla personliga och inte vara ”mitt inne i smeten”
Runt omkring är det lokala hus, odlingslotter och hönsgårdar. Ner till havet var det uppskattningsvis 800 meter. Där fanns solstolar att hyra, poolbar, möjligheter till Kite och vindsurfing. Kite var mycket populärt i området.
Mer