Toppenfint smakfullt boende med alla tänkbara bekvämligheter. Lägenheten har en stor underbar terrass med härlig utsikt Lägenheten ligger med gångavstånd till det mesta såsom strand, shopping, restauranger och restaurangutbudet i Torre del Mar är fantastisk, där finns allt. Jag kommer absolut bo här igen och rekommendera det till alla jag känner.
En stor och mycket fräsch lägenhet.
Uthyraren har tänkt på precis allt vad gäller inredning, trevnad o fräschör. Stora rum och sköna sängar. Stort vardagsrum m matplats för 9-10 personer. Stor altan smakfullt inredd även den. Morgon/förmiddagssol,perfekt, för att senare på dagen ta en kort promenad till stranden eller shoppa i trevliga butiker. Läget för detta boende är optimalt, det kan inte bli bättre.
REKOMMENDERAS!
Toppmodern boende i Torre del Mar. Snygg lägenhet med gott om plats o rymlig altan/balkong. Fin stor strand där man kan välja om man vill hyra stol eller ligga på handduk.
Superfin lägenhet i fint skick, ljus och smakfullt inredd. Härlig stor terass i bästa läge. Lägenheten ligger centralt i Torre del Mar i ett lugnt området men ändå nära och gångavstånd till strand, restauranger, shopping och busstation.
En ypperligt fin lägenhet med stora ytor, belägen i ett lugnt och trevligt område nära centrum. För oss som vinterturister är fastighetens belägenhet i förhållande till väderstrecken inte optimal, terrassen, som för övrigt är jättefin och rymlig, är tyvärr belägen mot väster, varför solen på vinterhalvåret försvinner redan vid 12-tiden. Jag antar dock att under sommaren är västerläge att föredra med så icke på vintern alltså. Helhetsbetyget är ändå mycket högt. Mycket fin service från ägaren inför besöket, allting på plats och färdigbäddat vid ankomst och en enkel och smidig dialog vid behov under vistelsen. Muy bien! :)