Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastisk lägenhet med bästa läget”
andra resenärer har bokat det här boendet
Välkommen till en härlig våning i centrum av staden bar 300 meter från stranden
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Välkommen till en härlig våning i centrum av staden bar 300 meter från stranden
Utsikt från den fantastiska terrassen.
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
16 omdömen
Välkommen till en härlig våning i centrum av staden bar 300 meter från stranden
Utsikt från den fantastiska terrassen.
Soffa och fåtöljer, tv, dvd. Härligt vardagsrum att trivas i
Hall mot ytterdörren. Till höger skymtar köket.
Stort och mysigt master sovrum med utgång till den härliga terrassen.
Kök med all maskinell utrustning
Tvättstugan är utrustad med en ordentlig tvättmaskin. Här finns även allt för städning.
Stora badrummet med badkar, bidé, toalett och stort handfat.
Sovrum med dubbelsäng 160x200
Sovrum 2 med kingsize säng, enklare garderob och en rejäl byrå. Utsikt mot lummig gård. AC.
Sovrum 3 stor garderob.
Utsikt från tre av sovrummen mot en lummig gård.
Sovrum med två enkelsängar 90x200
Enklare garderob
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
4 sovrum, 2 badrum, för 8
Torre del Mar, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 16 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Finska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Finska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Carra2014
Stockholm, Sverige
Nivå 6 Skribent
74 omdömen
25 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 hjälpsamhetsröster
“Fantastisk lägenhet med bästa läget”
Omdömet skrevs 22 maj 2019 för en vistelse i april 2019

Toppenfint smakfullt boende med alla tänkbara bekvämligheter. Lägenheten har en stor underbar terrass med härlig utsikt Lägenheten ligger med gångavstånd till det mesta såsom strand, shopping, restauranger och restaurangutbudet i Torre del Mar är fantastisk, där finns allt. Jag kommer absolut bo här igen och rekommendera det till alla jag känner.

Datum för vistelsen: april 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lisett E
2 omdömen
“Lisa”
Omdömet skrevs 15 maj 2019 för en vistelse i maj 2019

En stor och mycket fräsch lägenhet.
Uthyraren har tänkt på precis allt vad gäller inredning, trevnad o fräschör. Stora rum och sköna sängar. Stort vardagsrum m matplats för 9-10 personer. Stor altan smakfullt inredd även den. Morgon/förmiddagssol,perfekt, för att senare på dagen ta en kort promenad till stranden eller shoppa i trevliga butiker. Läget för detta boende är optimalt, det kan inte bli bättre.
REKOMMENDERAS!

Datum för vistelsen: maj 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
johannakr ...
Eskilstuna, Sverige
1 omdöme
“Kanonboende”
Omdömet skrevs 17 juni 2018 för en vistelse i juni 2018

Toppmodern boende i Torre del Mar. Snygg lägenhet med gott om plats o rymlig altan/balkong. Fin stor strand där man kan välja om man vill hyra stol eller ligga på handduk.

Datum för vistelsen: juni 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 18 2018
Tack Johanna,
vad glad jag blir över att ni trivdes.
Ni är så välkomna tillbaka när ni vill.
Kristina
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Carra2014
Stockholm, Sverige
Nivå 6 Skribent
74 omdömen
25 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 hjälpsamhetsröster
“Fantastisk lägenhet med en stor inbjudande terass”
Omdömet skrevs 13 juni 2018 för en vistelse i maj 2018

Superfin lägenhet i fint skick, ljus och smakfullt inredd. Härlig stor terass i bästa läge. Lägenheten ligger centralt i Torre del Mar i ett lugnt området men ändå nära och gångavstånd till strand, restauranger, shopping och busstation.

Datum för vistelsen: maj 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
anders201 ...
Höör, Sverige
1 omdöme
“Utomordentligt fin lägenhet med bra standard”
Omdömet skrevs 1 januari 2017 för en vistelse i december 2016

En ypperligt fin lägenhet med stora ytor, belägen i ett lugnt och trevligt område nära centrum. För oss som vinterturister är fastighetens belägenhet i förhållande till väderstrecken inte optimal, terrassen, som för övrigt är jättefin och rymlig, är tyvärr belägen mot väster, varför solen på vinterhalvåret försvinner redan vid 12-tiden. Jag antar dock att under sommaren är västerläge att föredra med så icke på vintern alltså. Helhetsbetyget är ändå mycket högt. Mycket fin service från ägaren inför besöket, allting på plats och färdigbäddat vid ankomst och en enkel och smidig dialog vid behov under vistelsen. Muy bien! :)

Datum för vistelsen: december 2016
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 1 2017
Tack för ditt omdöme. Ja lite trist att solen går ner tidigt. På sommaren är det sol till efter 16:00 där och då är markiserna viktiga.

Kristina
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt