Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Utomordentligt fin lägenhet med bra standard”
andra resenärer har bokat det här boendet
Välkommen till en härlig våning i centrum av staden bar 300 meter från stranden
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Välkommen till en härlig våning i centrum av staden bar 300 meter från stranden
Utsikt från den fantastiska terrassen.
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
16 omdömen
Välkommen till en härlig våning i centrum av staden bar 300 meter från stranden
Utsikt från den fantastiska terrassen.
Soffa och fåtöljer, tv, dvd. Härligt vardagsrum att trivas i
Hall mot ytterdörren. Till höger skymtar köket.
Stort och mysigt master sovrum med utgång till den härliga terrassen.
Kök med all maskinell utrustning
Tvättstugan är utrustad med en ordentlig tvättmaskin. Här finns även allt för städning.
Stora badrummet med badkar, bidé, toalett och stort handfat.
Sovrum med dubbelsäng 160x200
Sovrum 2 med kingsize säng, enklare garderob och en rejäl byrå. Utsikt mot lummig gård. AC.
Sovrum 3 stor garderob.
Utsikt från tre av sovrummen mot en lummig gård.
Sovrum med två enkelsängar 90x200
Enklare garderob
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
4 sovrum, 2 badrum, för 8
Torre del Mar, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 16 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Finska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Finska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
anders201 ...
Höör, Sverige
1 omdöme
“Utomordentligt fin lägenhet med bra standard”
Omdömet skrevs 1 januari 2017 för en vistelse i december 2016

En ypperligt fin lägenhet med stora ytor, belägen i ett lugnt och trevligt område nära centrum. För oss som vinterturister är fastighetens belägenhet i förhållande till väderstrecken inte optimal, terrassen, som för övrigt är jättefin och rymlig, är tyvärr belägen mot väster, varför solen på vinterhalvåret försvinner redan vid 12-tiden. Jag antar dock att under sommaren är västerläge att föredra med så icke på vintern alltså. Helhetsbetyget är ändå mycket högt. Mycket fin service från ägaren inför besöket, allting på plats och färdigbäddat vid ankomst och en enkel och smidig dialog vid behov under vistelsen. Muy bien! :)

Datum för vistelsen: december 2016
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 1 2017
Tack för ditt omdöme. Ja lite trist att solen går ner tidigt. På sommaren är det sol till efter 16:00 där och då är markiserna viktiga.

Kristina
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
TheRiver2 ...
Alvor, Portugal
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
“Antero Rådebratt”
Omdömet skrevs 28 juli 2016 för en vistelse i juli 2016

Jag kom med bil parkerade precis utanför, jag tog hissen upp och släppte resväskan i rummet och gick direkt ut till terrassen. Jag kom sist av alla så det var bara att sträcka sig efter en kall och njuta av den majestätiska utsikten.

Restaurangutbudet som ligger runt hörnet håller hög kvalité till riktigt bra priser. City har en bra mix av turister och Spanjorer. Oavsett om det är turistsäsong eller inte så finns det ett överflöd av utbud på mat och uteliv. När du tröttnat på stranden så ta en tur och upptäck byar och städer i bergen.

Trevlig resa.

Datum för vistelsen: juli 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum
Gillade mest: Lugnt område, fri parkering utanför, närhet till strand och uteliv, utsikten ifrån terrassen
Gillade minst: För kort tid
Resegrupp: Övrigt
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lisett E
2 omdömen
“Resande”
Omdömet skrevs 29 juni 2016 för en vistelse i maj 2016

En helt underbar våning! Trivsamma sovrum samt ett mycket trevligt vardagsrum. Fräscht och vackert inredd.
En väl tilltagen altan med solstolar och matbord.
Hela detta boende var perfekt ! Nära till allt som tex butiker, restauranger samt strand.
Rekommenderas !

Datum för vistelsen: maj 2016
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristofer ...
2 omdömen
“Komplett boende nära till allt”
Omdömet skrevs 29 juni 2016 för en vistelse i juni 2016

Det här var första, men inte sista gången vi åkte till Torre del Mar och denna fina lägenhet. I princip räcker det med att kliva ut på terrassen för att bara njuta och trivas. Men lägenheten har så mycket mer: stora rum och gott om sällskapsytor. Komplett helt enkelt. Att den också ligger mitt i smeten gör inte saken sämre.

Datum för vistelsen: juni 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Att inget saknas och att boendet är mysigt.
Resegrupp: Familj med småbarn
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Carra2014
Stockholm, Sverige
Nivå 6 Skribent
77 omdömen
25 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 18 hjälpsamhetsröster
“Centralt boende med underbar takterrass”
Omdömet skrevs 14 maj 2016 för en vistelse i maj 2016

Denna ljusa, trevliga lägenhet ligger centralt men ändå i ett lugnt område. Lätt att hitta parkering. Fräscht, rent och välutrustat, fanns allt man behövde. Mysig, stor och solig terass där det förutom matbord och stolar fanns solsängar och gasolgrill. Man kände sig riktigt välkommen och det var mycket trevligt att det stod en kyld cava och väntade vid ankomsten och att man får ett välkomstbrev med matnyttig information. Ett plus också för de extratjänster man kan köpa till såsom städning, wi-fi och även att man kan beställa frukost och andra matinköp via inköpslista.

Datum för vistelsen: maj 2016
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt