Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“En mycket bra lägenhet med bra läge i staden.”
andra resenärer har bokat det här boendet
Terrassen har ytsikt både mot bergen och mot 'sockertorget'
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Terrassen har ytsikt både mot bergen och mot 'sockertorget'
Terrass med markiser som ger skugga om det är för varmt Vackra privata takterassen
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
8 omdömen
Terrassen har ytsikt både mot bergen och mot 'sockertorget'
Terrass med markiser som ger skugga om det är för varmt
Vackra privata takterassen
Utomhusköket med rinnande vatten och stor grill.
Vardagsrum med utgång till balkong
Balkong
Vardagsrum
Mycket bra arbetskök
Master sovrum med utgång till liten balkong
Stora garderober i Master sovrum
Sängen i Master sovrum
Lilla hallen mellan sovrummen
Sovrum 2
Badrum med tvättmaskin
Badrum med badkar
Lilla badrummet har en dusch
Ingång och fönstret till köket
Pool på gården.
Huset, lägenheten ligger högst upp
Torre del Mar erbjuder aktiviteter för alla åldrar.
Torre del Mar
Gågatan med både shopping och restauranger
Solkustens längsta strand
Stranden
Strandpromenaden är vacker dygnet runt. Ger möjligheter till långa promenader och cykelturer
Jag själv
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 2 badrum, för 4
Torre del Mar, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 8 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Finska först
  • Franska först
  • Norska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Finska först
Franska först
Norska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Ulf D
1 omdöme
“En mycket bra lägenhet med bra läge i staden.”
Omdömet skrevs april 16 2017 för en vistelse i december 2016

Ett bra läge på lägenheten med tillgång till gemensam pool på sommaren.Mysig stad med med många restauranger en fantastisk strandpromenad. Nära till stranden.

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 18 2017
Tack Ulf!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
MichaeloB ...
Uddevalla, Sverige
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
“Mr”
Omdömet skrevs april 14 2017 för en vistelse i september 2016

Mycket trevlig lägenhet med underbar terrass i Torre del mar. Vi ska dit i 3 veckor i september 2017 för fjärde gången. Det säger väl allt.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 15 2017
tack snälla ni. Och välkommen i september
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Carra2014
Stockholm, Sverige
Nivå 5 Skribent
56 omdömen
21 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
“Härlig fräsch lägenhet med underbar terass”
Omdömet skrevs juli 31 2014 för en vistelse i maj 2012

Boendet som var perfekt, låg i ett lugnt område, gångavstånd till restauranger och den långa stranden. Området och hela Torre del Mar upplevdes genuint spanskt och det var positivt. Det fanns hiss i fastigheten vilket är ett stort plus. Lätt att hitta parkering på gatan utanför lägenheten. Lägenheten var fräsch, välutrustad med 2 badrum, 2 balkonger och en underbar stor terass på taket. På terassen fanns solsängar, matgrupp, rinnande vatten och grill så den är perfekt både för att sola och koppla av på, likväl för härliga grillkvällar.
Boendet passar de flesta men tror inte de accepterar husdjur och ej lämpligt för större grupper, då det finns 4 sängar. Perfekt för ett kompisgäng och passar även barnfamiljer och äldre personer. När det gäller rörelsehindrade så kan tilläggas att terassen är på taket med en smal trappa upp, jag gick själv på kryckor då jag var där och det funkar att ta sig upp men med rullstol kan det vara svårt. En fördel för rörelsehindrade är att det finns hiss i fastigheten.

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Terassen och det lugna läget
Gillade minst: Fanns ingenting jag inte gillade
Resegrupp: Familj med tonårsbarn
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 11 2016 för en vistelse i september 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Bertrand ...
Parentis-en-Born, Frankrike
Nivå 2 Skribent
9 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs augusti 27 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 10 2017
Thank you and very welcome back. Regards Terttu
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
från
396 US$
/ vecka
Boka nu
Eller skicka ett meddelande till ägaren
Det här boendet har betalningsskydd
Betala aldrig för din semesterbostad med pengaöverföring.
Läs mer om att betala säkert.
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt