Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza+hamburgertallrik ”
Omdöme om Pizzeria Piri Piri

Pizzeria Piri Piri
Rankad som nr 14 av 48 Restauranger i Simrishamn
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Ok pizza, hamburgertallriken ingen höjdare.
Solkiga kläder på personalen, inget bra intryck.
Det blev bara ett engångsbesök

Datum för besöket: mars 2018
Tack GP P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (36)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

913 av 36 omdömen

Omdömet skrevs 1 oktober 2017 från mobil enhet

Ett bra utbud och snabb service. Pizzorna var som pizzor är mest och pizzasalladen var faktiskt god.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Elskrutto
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

På besök i min hemstad stannade vi till på PiriPiri för att äta något. Valde pizza och den var den bästa jag ätit på ett bra tag. God och tunn botten. Rikligt med fyllning. Läget är centralt vid torget.

Datum för besöket: juli 2017
Tack MikaelO174
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2017 från mobil enhet

Prisvärd och god pizza. Snabb betjäning. Trevlig personal. Endast alkoholfritt. Kunde vara trevligt med ett glas rött.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Lars S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2017

Tog en pizza Hawaii som var ok men inte mer. Service snabb och vänlig. Fint läge mitt i Simrishamn bredvid torget.

Datum för besöket: juli 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Anders Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pizzeria Piri Piri tittade också på

Simrishamn, Skåne län
 
Simrishamn, Skåne län
Simrishamn, Skåne län
 

Besökt Pizzeria Piri Piri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt