Leif H

Omdöme om Hotel Svea
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 15 aug. 2024
Bra bemötande, bra barhäng, väldigt varmt på rummet! Frukosten var fantastisk! Utnyttjade inte spa mm. Simrishamn väldigt vackert. kan rekommendera Stenshuvuds nationalpark, helt fantastisk. Rekommenderar starkt en tur till Österlen!
Datum för vistelsen: augusti 2024
5,0 av 5 bubblorService
2,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Patrik Zackrisson, OwnerHotel Svea, svarade på det här omdömet
Svarade 17 aug. 2024
Stort tack för ert besök hos oss på Hotel Svea.
Visst är Österlen fantastiskt fint!
Vad roligt att ni uppskattade baren, frukosten och även vår personal, det glädjer oss att höra.
Vi hoppas vi får möjlighet att välkomna er igen.
Vänliga hälsningar Jenny i receptionen.
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
3.2 km från Hotel Svea
    • Vio.com
    7.9 km från Hotel Svea
    Visa fler hotell i Simrishamn
    Omdömet skrevs 28 juli 2024

Otroligt besviken på hotellvistelsen. Bi firade 40 årig bröllopsdag( vilket givetvis inte hotellet behöver bry dig om. Skrev detta när vi bokade)
    Vi fick ett rum under takåsarna där man ej kunde sitta samtidigt på sängkanten utan att slå i huvudet. Ett mindre rum finns inte. Vi fick byta...till ett rum utan toalett handfat o dusch. En Sänglampa över en av sängarna. Ingen pärm med info om tider mm
    Visserligen ynka 3120 kr, men ändå. Botten.
    Läget är ju det bästa, frukosten, inget utöver normalt.

2  Tack Excursion45433996544
    Patrik Zackrisson, Owner på Hotel Svea, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2024

Ett stort tack för ert besök och vi beklagar verkligen att inte upplevelsen blev optimal som vi vill att alla våra gäster ska ha. Dock har vi några rum med snedtak som är väldigt små så vi har full förståelse för hur ni upplevde detta. Då hotellet var fullbokat detta datum så hade vi endast rummet kvar i Annexet som dock inte har wc/dusch i rummet , dock finns en wc i korridoren . Maila till sylvia@hotelsvea.se då vi behöver lite mer information från er. Så tråkigt med dåliga upplevelser som vi gärna vill rätta till. Hoppas vi ses igen i framtiden och ha en fin sommar. / Bästa hälsningar från Sylvia i receptionen

Omdömet skrevs 26 juli 2024

God mat och trevlig personal
    Och utom hus baren va kanon tog 1 öl och en räkmacka super gott och mysigt nära till centrum och butiker.nära till hamnen och mycket sevärdheter. Mysigt att promenera på alla smågator. Rekommenderas för alla. !!!

• Restyp: Reste ensam
    Tack Vacation02733004029
    Patrik Zackrisson, Owner på Hotel Svea, svarade på det här omdömetSvarade 28 juli 2024

Tusen tack för ert besök och det gläder oss att ni fick en fin vistelse med oss och vackra Österlen / Simrishamn. Ha en toppen sommar och varmt välkommen åter.
    Bästa hälsningar från oss alla på Hotel Svea

Omdömet skrevs 23 juli 2024

Trevligt hotell med rena och fräscha rum. Mysig trädgårdsbar mm. Mycket bra läge vid havet. Trevlig personal och god frukost.
    Perfekt att bo på som utgångspunkt för att resa runt på Österlen med alla sevärdheter på nära avstånd. Rekommenderas.

Tack Christel C
    Patrik Zackrisson, Owner på Hotel Svea, svarade på det här omdömetSvarade 24 juli 2024

Ett stort tack för ert besök och det gläder oss att ni fick en fin vistelse med oss alla och vackra Österlen.
    Varmt välkommen åter och ha en fin sommar
    Bästa hälsningar från Sylvia i receptionen

Omdömet skrevs 21 juli 2024

Väldigt bra sängar och kuddar. Sov alldeles utmärkt. Frukosten var jättebra och allt i övrigt kändes familjärt och fint.
    Lätt att hitta parkering och en jättebra bar utomhus. Dit åker vi gärna igen.
    Dessutom var receptionen personal jättebra och fixade med det mesta för vår trivsel.

Tack Pelle K

Vi tackar så mycket för ert besök och det gläder oss att ni fick en fin vistelse med oss alla och vackra Österlen .
    Önskar er en fin sommar och varmt välkommen åter
    Bästa hälsningar från Sylvia i receptionen

Omdömet skrevs 11 juli 2024

Vi bodde här 3 nätter, hotellet har ett väldigt centralt läge med väldigt fin utsikt över hamnen. Vi rekommenderar att man väljer ett rum med utsikt över vattnet.
    Sängarna var sköna.
    Frukosten var bra men kanske lite mindre utbud än vad större hotell har. Vi var dock nöjda och det var lugnt vid frukosten och lätt att få ett bord trots högsäsong.
    Trevlig personal, vi fick tidig incheckning samt uppgraderat rum utan att ens be om det.
    Finns aktivitetsrum i källaren med bl.a. ett biljardbord som gästerna kan använda.
    Det som var mindre bra var att det var varmt på rummet på nätterna men det gick att öppna fönstren och det var skapligt lugnt utanför så det blev inte så mycket störande ljud.
    Kanske även att rummen skulle behöva en liten uppfräschning. Allt var dock funktionellt och rent men vi saknade eluttag vid sängen, det som fanns var en skarvsladd på ena sidan.
    Vi skulle kunna tänka oss att återkomma ett annat år, läget på hotellet är som sagt väldigt bra med närhet till hamnen, gågator och restauranger. Utöver det har Simrishamn ett väldigt bra strategiskt läge om man vill utforska Österlen.

Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
    Tack Tommy S
    Patrik Zackrisson, Owner på Hotel Svea, svarade på det här omdömetSvarade 12 juli 2024

Hej och tusen tack för ert besök , det gläder oss att ni fick en fin vistelse hos oss och vackra Österlen. Hotellet renoveras i etapper under lågsäsongen och vi ska titta igenom alla och göra ändringar efterhand. Ni är så varmt välkomna åter och ha en fin sommar.
    Bästa hälsningar från oss alla på Hotel Svea