Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Johnny H

En trevlig upplevelse

Omdöme om Hotel Svea
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 7 maj 2024från mobil enhet
Trevlig personal och jättegod frukost och meny. Vi fick ett fint rum med möjlighet att ha våra hundar med. Vattenskål o filt ingick i rummet. En fin uteplats som hundarna och även vi gillade. Utsikten o läget är ju fantastiskt. Vi avslutade kvällen med ett glas vin i sällskap med våra hundar.
Datum för vistelsen: maj 2024
Resetyp: Reste som ett par
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Patrik Zackrisson, OwnerHotel Svea, svarade på det här omdömet
Svarade 11 maj 2024
Ett stort tack för er respons och det gläder oss att ni alla fick en fantastisk upplevelse.
Hoppas vi får möjligheten att få hälsa er varmt välkomna åter.
Ha en fin vår/sommar
Bästa hälsningar från Sylvia i receptionen
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Dubbelrum
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.4 km från Hotel Svea
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Expedia.com
  • Priceline
  • Hotels.com
0.2 km från Hotel Svea
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
3.2 km från Hotel Svea
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Agoda.com
3.8 km från Hotel Svea
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
9.5 km från Hotel Svea
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
    7.4 km från Hotel Svea
    Kostnadsfritt wifi
    Kostnadsfri parkering
    very good breakfast
    • Expedia.com
    • Priceline
    • Hotels.com
    0.5 km från Hotel Svea
    Kostnadsfritt wifi
    Kostnadsfri parkering
    Bli belönad med One Key
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    10.1 km från Hotel Svea
    Kostnadsfritt wifi
    Kostnadsfri parkering
    • Priceline
    • Agoda.com
    0.9 km från Hotel Svea
    • Priceline
    10.4 km från Hotel Svea
    Visa fler hotell i Simrishamn
    Omdömen (387)
    Filtrera omdömen
    387 resultat
    Medlemsbetyg
    100
    143
    81
    42
    21
    Resenärstyp
    Tid på året
    SpråkAlla språk
    Fler språk
    Medlemsbetyg
    100
    143
    81
    42
    21
    Läs vad resenärer säger:
    Valda filter
    Filtrera
    Listan uppdateras ...
    49 av 387 omdömen
    Omdömet skrevs 22 april 2024

    Totalt en helt ok upplevelse, men att ta 465:- för att man tar med fralla ut från frukost är inte annat än väldigt förvånande och dåligt. Inget man informera om och ser verkligen ingen skillnad i om man äter 3 frallor till frukost på plats eller väljer att ta med sig 2 ut därifrån. Aldrig varit med om detta tidigare och hade vi vetat hade vi aldrig tagit med därifrån utan löst på egen hand.

    Datum för vistelsen: april 2024
    • Restyp: Reste med vänner
      • Standard
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Renlighet
      • Service
    Tack Robert S
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Patrik Zackrisson, Ägare på Hotel Svea, svarade på det här omdömetSvarade 27 april 2024

    Hej Robert, Tack för att du tog dig tid att ge oss dina synpunkter. Det ingår vars 1 frukost per dag, det går bra att äta den i restaurangen eller ta med den. Dock inte att göra både och, då har vi vårt picknickpaket som går att lägga till på plats så att vi kan räkna in och se till så att vi har frallor till alla våra gäster. Varmt välkomna åter önskar vi på Hotel Svea

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 27 februari 2024 från mobil enhet

    God frukost och trevligt ställe . Jätte trevliga personal speciellt hotellschefen Björn shoutout till honom som hjälpte till när min bilsbatteri dog och såg till den startades efter många försök. Han var tålmodig och förståelig. Rekommenderas starkt.

    Datum för vistelsen: februari 2024
    Restyp: Reste ensam
    Tack 136ahmedq
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Patrik Zackrisson, Owner på Hotel Svea, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2024

    Tusen tack för ditt besök hos oss på Hotel Svea. Vilken otur med bilen, men vad härligt att du fick hjälp av Björn.
    Vi hoppas vi får möjlighet att välkomna dig fler gånger på Svea.
    Bästa hälsningar Jenny i receptionen.

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 3 januari 2024

    Utmärkt, väldigt trevlig. Fina ljusa rum. Havsutsikt. Bekväma sängar Jag hade fått Hotel Svea rekommenderat och speciellt för mig som reste med hund så levde det verkligen upp till mina förväntningar.

    Rumstips: Perfekt för dig med hund. Vi hade havsutsikt-
    Datum för vistelsen: december 2023
    • Restyp: Reste ensam
      • Standard
      • Läge
      • Service
    Tack annkristine_nordin
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Patrik Zackrisson, Owner på Hotel Svea, svarade på det här omdömetSvarade 7 januari 2024

    Vi gläder oss att ni fick en fin vistelse och varmt välkommen åter.
    God fortsättning på 2024
    Bästa hälsningar från Sylvia i receptionen

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 3 december 2023

    Bra personal vid incheckningen, rummet var litet men skön säng, rent vid ankomsten. Finns laddstation för el bil. Maten i restaurangen var mycket fin och god. Frukosten har ett bra utbud. Det som fattas är lite uppgradering vad gäller möbler och ett kylskåp. Telefon på rummet fungerar ej.

    Datum för vistelsen: december 2023
    • Restyp: Reste i arbetet
      • Standard
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Renlighet
      • Service
    Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
    Tack carinaabdulrazak
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Patrik Zackrisson, Owner på Hotel Svea, svarade på det här omdömetSvarade 5 december 2023

    Ett stort tack för ert besök och det gläder oss ni fick en fin vistelse. Hotel Svea har många olika kategorier på rum så ring oss gärna nästa gång så ni får det ni önskar. Vad härligt maten smakade bra, vi tackar för er respons och ska se över det som saknas och behöver förbättras.
    Ni är varmt välkommen åter och vi önskar er en riktig GOD JUL OCH ETT GOTT SLUT PÅ 2023.
    Bästa hälsningar från Sylvia i receptionen

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 20 november 2023

    Väldigt mysigt & trevligt ställe med grym utsikt från matsal & vissa rum. Fick en väldigt mjuk säng denna gång vilket kändes i ryggen på morgonen. Har bott där tidigare i annat rum & då var sängen till belåtenhet. Bra parkering & nära till centrum.

    Datum för vistelsen: november 2023
    • Restyp: Reste i arbetet
      • Standard
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Renlighet
      • Service
    Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
    Tack 529matsr
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Patrik Zackrisson, Owner på Hotel Svea, svarade på det här omdömetSvarade 21 november 2023

    Tusen tack för att vi fick ha er som gäster hos oss, det gläder oss enormt ni fick en fin vistelse och hoppas vi ses snart igen.
    Bästa hälsningar från Sylvia i receptionen

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Visa fler omdömen