De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline178 US$
eDreams178 US$
Vio.com
Agoda.com178 US$
Etrip
Expedia.com
Visa alla 10 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 2 juli 2022

Ett väldigt fint boende i utkanten av Simrishamns kärna, utmärkt för vår utflykts vecka på Österlen. Fantastisk värdinna som ville vårt allra bästa. Allt i lägenheten Vinrankan mycket fräscht med helkaklat badrum och välutrustat kök liksom uteplats med solstolar och matgrupp och även fina blommor. En väldigt fin park trädgård runt huset. Vi kommer tillbaka nästa gång vi besöker Österlen. Önskar fortsatt fin sommar/// Carina och Eva

Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack GunillaEA
Omdömet skrevs 24 juni 2021

Vi har haft fyra helt suveräna dagar på ett fantastiskt boende. En mycket läcker lägenhet i tiptopp med allt, klass-stil-utrustning-morgonrockar o tofflor mm. Utöver detta ett mycket personligt och trevligt värdpar samt en fantastik trädgård att njuta av.
Vi kommer garanterat tillbaka, Stort Tack

J-Å o Halta Lotta!!!

Datum för vistelsen: juni 2021
Tack jan-åke t
Omdömet skrevs 10 juni 2021 från mobil enhet

Vi var på Solrosen i Simrishamn 2 nätter i början på juni. Lägenheten var otroligt ren, fin och ombonad. Vi hade en fin terass med blommor och avgränsat. Grönt och lummigt runt omkring. Läget är helt perfekt, tyst, lugnt och ändå gångavstånd till centrum och hamn. Fantastisk parkliknande välskött trädgård med massor av fina detaljer. Fantastisk service och värdparet är så måna om att man trivs. Man känner sig verkligen välkommen.

Datum för vistelsen: juni 2021
Tack carinajson65
Omdömet skrevs 17 maj 2021

Härlig lägenhet med fin och smakfull lite lyxig inredning och bra kök, perfekt städad, fin möblerad uteplats i västerläge, mycket bra sängar i det stora sovrummet (bäddat och klart i hotellstil). Man kände sig välkommen då värdinnan tog emot redan på parkeringen och visade lägenheten. Hit kommer man gärna fler gånger.

Datum för vistelsen: maj 2021
2  Tack Kent J
Omdömet skrevs 23 augusti 2020

Vi var på Solrosen i Simrishamn och hade en härlig weekend. Finns inget att klaga på, lägenehetn fullutrustad, fräch och ombonad och man kände sig som hemma. Stor fräch duch/toa. Det märktes att värdparet verkligen gjort allt för att gästerna ska trivas. Läget är helt perfekt, tyst, lugnt och ändå gångavstånd till centrum och hamn. Fantastisk parkliknande välskött trädgård med massor av härliga detaljer. Allt överträffade våra förväntningar. Man könner sig välkommen på riktigt och vi ser redan fram mot nästa gång.
TACK!

Datum för vistelsen: augusti 2020