Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt glass”
Omdöme om Glassmakeriet

Glassmakeriet
Rankad som nr 1 av 2 Efterrätter i Ystad
Prisklass: 2 US$ - 8 US$
Beskrivning: Hemgjord glass med äkta råvaror. Serveras i strut eller bägare. Glasstårtor kan beställas. Ring, maila eller kom in! Fogarolli espresso, cappuchino, latte mm och hemgjorda kakor
Restauranginformation
Beskrivning: Hemgjord glass med äkta råvaror. Serveras i strut eller bägare. Glasstårtor kan beställas. Ring, maila eller kom in! Fogarolli espresso, cappuchino, latte mm och hemgjorda kakor
Omdömet skrevs 22 juli 2022 från mobil enhet

Fantastiskt god glass . Väldigt trevlig och tålmodig personal som hjälptes åt att hjälpa stor familj med alla olika valmöjligheter. Anpassat för allergiker var ett extra plus!

Datum för besöket: juli 2022
Tack Karin B
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Skriv ett omdöme.Omdömen (169)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 169 omdömen

Omdömet skrevs 29 maj 2022

Välbesökt, mycket att välja på, allt är gott, tydligt att det handlar om bra råvaror, ett utomordentligt dessertalternativ efter en dagens lunch på någon av de olika restaurangerna i närheten.

Datum för besöket: april 2022
Tack Stefan H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 maj 2022

Extremt nonchalant och arrogant service.

Glassen inget speciellt alls.

Små glasskulor till ett dyrt pris.

Överskattat..

Datum för besöket: maj 2022
Tack Traveltostayanyway
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 augusti 2021 från mobil enhet

Grymt goda glass i spännande smaker.
Mysigt ställe i charmig miljö och trevlig personal.
Rekommenderar verkligen ett besök.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack psvensson75
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Ett mycket trevligt ställe i Ystad med mycket god glass. Jag tyckte eftersmaken var väldigt fin och den kändes verkligen hemgjord och lagom söt. Det fanns en hel del smaker att välja på, så jag återkommer gärna och provar andra sorter.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack fitzbenedict
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Glassmakeriet tittade också på

 
Ystad, Skåne län
 

Besökt Glassmakeriet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.