Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa glassen på länge”
Omdöme om Glassmakeriet

Glassmakeriet
Rankad som nr 1 av 2 Efterrätter i Ystad
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 11 US$
Beskrivning: Hemgjord glass med äkta råvaror. Serveras i strut eller bägare. Glasstårtor kan beställas. Ring, maila eller kom in! Fogarolli espresso, cappuchino, latte mm och hemgjorda kakor
Restauranginformation
Beskrivning: Hemgjord glass med äkta råvaror. Serveras i strut eller bägare. Glasstårtor kan beställas. Ring, maila eller kom in! Fogarolli espresso, cappuchino, latte mm och hemgjorda kakor
Omdömet skrevs 22 augusti 2020 från mobil enhet

Magiskt god glass!
Salmiak och Salt Karamell är att rekommendera. Mysigt ställe, bra service och trevlig personal!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 164claraa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (162)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 162 omdömen

Omdömet skrevs 19 augusti 2020 från mobil enhet

Extremt god glass (yoghurt/björnbär, mmm), gott kaffe, smakfullt inredd lokal och mycket trevlig personal. Fullträff!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Flugis_Frenchy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2020 från mobil enhet

Bästa glassen jag ätit på länge. Allt hemmagjord och trevlig personal. Fräscht och fint. Besöker gärna igen

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 139ainat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2020 från mobil enhet

Bästa glassen jag någonsin har ätit.
Prova salt karamell, den är helt magisk
Även hallonsorbeten är

Datum för besöket: augusti 2020
Tack amandawM8447OE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Jag är en glassälskare och jag tycker nog att detta är bland de godaste glassar jag ätit. Får ni möjlighet så prova hasselnötglassen samt smör och mandelglassen. Ett plus i kanten är också det trevliga bemötandet från personalen.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack C3585ZAthomaso
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Glassmakeriet tittade också på

 
Ystad, Skåne län
 

Besökt Glassmakeriet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt