Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Take away 17 juli 16.45”
Omdöme om Sushinu

Sushinu
Rankad som nr 10 av 74 Restauranger i Ystad
Certificate of Excellence
Kök: Sushi
Restauranginformation
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Fantastiskt gott! Ni gjorde verkligen det där lilla extra för att det skall bli perfekt och därmed nöjda kunder. Vi återkommer!
Limhamnsbo

Datum för besöket: juli 2020
    • Service
    • Mat
Tack Limhamnsbo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (99)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 99 omdömen

Omdömet skrevs 23 juli 2020

Givet besök om man gillar sushi
Helt underbart gott
Fantastisk personal
Ett måste..
Världsklass
Köksmästare kan verkligen sitt jobb

Datum för besöket: juli 2020
Tack richarda266
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2020 från mobil enhet

Mycket god sushi och trevlig personal. Det pankofriterade riset med lax och tillbehör är outstanding - prova!!!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack MrsTravellover
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2020

Helt klart det bästa sushi ställe vi ätit på. Är från Malmö och inte ens där med det stora urvalet har jag hittat något i klass med sushinu. Väldigt trevlig personal och bra mat!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 878linnl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2020

De har tyvärr ingen kunskap om hur man tillagar sushi alls. Är konfunderad över hur de kan få över 4 stjärnor i betyg. Dyrt och dåligt tillagad sushi helt enkelt. Man känner sig lurad när man går därifrån. Till och med kranvatten får du betala för. Avråder starkt!!!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Ooaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sushinu tittade också på

Ystad, Skåne län
Ystad, Skåne län
 
Ystad, Skåne län
 

Besökt Sushinu? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt