Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (96)
Filtrera omdömen
96 resultat
Medlemsbetyg
24
30
27
13
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
24
30
27
13
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 96 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Ett boende som var strax över standard för vandrarhem. Har man låga krav så är det helt okej. Tycker 1200 kr per natt är på tok för dyrt för detta boendet. För samma pengar får du lätt högre standard. Ingen fysisk personal på plats förrän till frukosten. Kommer tyvärr inte bo här igen.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack travelinggentleman1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 september 2020 från mobil enhet

Stationen Bed and breakfast får godkänt. Rummet uppfyllde våra krav och så även frukosten. Hörselproppar är dock ett måste pga. bil- tåg och båttrafik. Strax efter 06.00 tutade Bornholmsfärjan sin avgång.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Golferlunkan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2020 från mobil enhet

Mysigt och prisvärt b&b.
Vi var två familjer och tog rum med eget badrum och dusch.
Fin utsikt över hamnen och båtarna.
Frukosten var lite sparsam, men helt ok.
Nära inpå centrum.
Dygnsparkering, ca 50kr

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack PetraA866
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Bra läge med enkla rum, detta var dock dyrare än vissa finhotell i Malmö under högsäsongen. Helt ok frukost och trevlig personal. Rent och bra städat, det är dock läget som är bäst med detta boende i Ystad.

Datum för vistelsen: juli 2020
Tack Mercury_1966
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020 från mobil enhet

Jag och maken avslutade vår Skåne-tripp med 2 nätter på Stationen. Vi har inga minus att rapportera. Personalen var trevlig både vid incheckningen och frukosten. Rummet på 3:e våningen var jättefint. Rent, stort och med eget badrum. Jag kikade in i det gemensamma badrummet på samma våning, det var stort och luftigt med både tvättmaskin och torktumlare! Det gemensamma köket var litet, men hade vad man behövde. Stationen ligger med gångavstånd från centrum med restauranger och sevärdheter. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och kommer säkert att återkomma.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack helenl30
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen