Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (30)
Filtrera omdömen
30 resultat
Medlemsbetyg
15
10
4
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
15
10
4
1
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 30 omdömen
Omdömet skrevs 17 december 2017 från mobil enhet

Ett annorlunda hotell. Jättemysigt i centrala Ystad.
Sköna sängar god frukost.
Ska man gnälla på något så var det att badrummet var lite trångt.
Fick sms med kod till dörren och vilket rumsnummer.
Dessutom meddelande om att kalla öl väntade i gästkylen!!
Vi återkommer.

Bodde här: december 2017, reste som ett par
Tack Isabellanders
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2017 från mobil enhet

Bokade ett familjerum för tre personer och blev mer än nöjda! Rent och fräscht! Nära till allt och ändå lugnt och skönt! Otroligt trevligt välkomnande av ägarna. Stor frukost där inget saknades. Mycket prisvärt och rekommenderas varmt!

Bodde här: november 2017, reste med familjen
Tack DUFSE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2016

En mycket trevlig upplevelse, ganska små men mysiga rum, där man försöker skapa en känsla av hemtrevnad. Nyrenoverade badrum, mycket fräscha. Trevligt och mysigt uppehållsrum som även fungerade som frukostrum. På baksidan finns en liten och mysig innergård.

  • Bodde här: september 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Kenneth A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2016 från mobil enhet

Sökte och fann ett litet personligt boende för en natt i Ystad. Fick trevliga och tydliga välkomstmeddelanden ankomstdagen inkl personlig förfrågan om önskad frukosttid samt ev allergier.
Rummet var enkelt men praktiskt inrett. Lugn gata - tyst och mörkt på natten.
Frukosten var det lilla extra med nybakat varmt bröd, varma ägg och hett kaffe (viktigt)! Som pricken över i erbjuds gästerna att som avslutning själva grädda en våffla och därtill fanns nyvispad grädde och färska jordgubbar!
Mycket centralt, personligt och prisvärt boende i välkomnande miljö!

Bodde här: oktober 2016, reste ensam
Tack GB_Ingemar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2016

Hotellet har nya ägare och kommer att byta namn till Old Garden Hotell.
Oerhört mysigt litet hotell där man som gäst får sköta sig själv.
Känns läckert att få möjlighet att uppleva att nästan bo i ett eget hus i Ystads innerstad, fin innergård.
Bra frukost och personligt inrett rum.
Kommer absolut att bo här igen.

  • Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Anna-Lena G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen