Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rekommenderas!”
Omdöme om NP Bistro

NP Bistro
Rankad som nr 11 av 77 Restauranger i Ystad
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 6 september 2020

Väldigt trevligt ställe med engagerad personal som tog hand om en. Vällagad mat som var riktigt bra! Hit kommer vi igen.

Datum för besöket: september 2020
Tack A_hanss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (130)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 130 omdömen

Omdömet skrevs 22 augusti 2020 från mobil enhet

Positivt överraskad. Enligt menyn svenskt kött. Sådant gillar jag. Smakrikt. Trevlig personal. Mysig miljö. Gammalt fin byggnad

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Olajon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
amandawx25, Ägare på NP Bistro, svarade på det här omdömetSvarade 23 augusti 2020

Tack för dina fina ord. Det glädjer oss att ni var nöjda med ert besök. Varmt välkomna åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2020 från mobil enhet

Vi delade på några smårätter och allt smakade bra. Servicen var bra och restaurangen ligger fint i parken.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Annablomman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020 från mobil enhet

NP Bistro... Trevlig uteservering,
Bra käk.
Något O-uppmärksamma servitörer men i helhet väldigt bra och gemytligt ställe.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Denny800
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jgus65, Agency / Consultant på NP Bistro, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2020
Google-översättning

Tack Denny!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2020

God mat, vin, service och trevligt läge vid parken! Rolig Pinot Noir, god råbiff, och härliga grönsaker till tonfisken!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack bj_rna442
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på NP Bistro tittade också på

 
Ystad, Skåne län
Ystad, Skåne län
 

Besökt NP Bistro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt