“Aldrig mer tack!!!”

15 Minuter En Kvart
Rankad som nr 35 av 83 Restauranger i Ystad
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 juli 2021

Dessa pizzor var definitivt inte värt 65 minuters väntan. Dessutom att efter 40 minuters väntan få besked att pizzorna "strax" är färdiga. Under all kritik!!!

• Mat
1  Tack G1163HEmonicaf
Språk

Omdömet skrevs 18 juli 2021

Tips till Alex & co, använd er av färska råvaror. Kan man inte få tag i färska kantareller, vänta tills det blir säsong innan ni har "Västerkantarellen" på menyn. En överprisad besvikelse, som lämnade grus i tänderna.

3  Tack marielP127ZV
Omdömet skrevs 14 juli 2021

Det är inte värt att åka hit och rekommenderar verkligen inte detta ställe. Pizzorna var sådär. Komponenterna var hyfsat bra men pizzorna var väldigt degiga och inte alls luftiga. Om man är sugen på en mindre grisig och flottig pizza borde du inte gå hit. Väntetiden var väldigt lång. Det tog mer än 1 timme att få pizzorna och det var väldigt lite folk där. Platsen var fin och vacker men gör er en tjänst. ÅK INTE HIT!

3  Tack MrHandsome3000
Omdömet skrevs 7 juli 2021

Får bordsplacering med orden "jag kommer alldeles strax". Efter 45 minuter utan att personalen visat något som helst intresse bestämmer vi oss för att ge upp och lämnar. Kan tilläggas att det inte på något vis verkade vara stressigt då vi upplever att serveringspersonalen mest gick och tittade och anläggningen var knappt halvfull. Så betyget blir sämre än undermåligt. Maten kan vi som sagt inte uttala oss om....

Gilla

2  Tack 421rikardl
Omdömet skrevs 5 juni 2021 från mobil enhet

Efter en fin start blev det platt fall...
Fin natur och goda pizzor med en service under all kritik, dvs helkass.
Vi var nästan ensamma när vi kom och beställde
Beställde tre pizzor som skulle ta 20 minuter, tog 45 min.
När vi frågade om de missat vår beställning blev de irriterade och lovade återkomma, men sa inget.
Slutade med att nån som kallade sig delägare skällde ut oss för att vi hade klagat så att andra gäster hört, och han bad oss att inte komma tillbaka... Bara det säger allt....

Datum för besöket: juni 2021
4  Tack Levnadskonstnar

Resenärer som tittade på 15 Minuter En Kvart tittade också på

Ystad, Skåne län
Ystad, Skåne län

Besökt 15 Minuter En Kvart? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt