Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (21)
Filtrera omdömen
21 resultat
Medlemsbetyg
14
7
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
14
7
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 21 omdömen
Omdömet skrevs 26 juni 2021

Familj med ett barn på 1 år åkte på minisemester med gårdshotellet som övernattningsställe, och vi kunde inte varit mer nöjda!
Fredrik som tog emot oss var gästvänlig och hjälpsam på precis alla sätt. För kaffeälskaren kommer gårdshotellet att få ett extra plus i kanten, vi fick dricka kaffe från alla världens hörn och köpte med oss några påsar när semestern var över.
Frukosten var jätte bra, rummen mysiga och omgivningen helt underbar för den som älskar natur.
Med gästvänligheten kände vi oss som hemma då dörren till ”allrummet” alltid var öppet och vi kunde tillgodose våra behov med en bebis i åtanke.
Det finns inte mycket runtom förutom natur, promenader till affären kan man glömma men det behövdes inte under våran vistelse. Vi tackar ödmjukast för 3 jätte fina dagar, omgivna av både trevlig personal men också andra gäster.
Det här är ett ställe man gärna besöker igen!

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack oggim2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2020

Högsta betyg, allt var till belåtenhet: mottagandet, rummet, omgivningarna, personal och inte minst frukosten.
Bodde där bara en natt, men kommer gärna tillbaka för en längre vistelse.
Kaffet som Fredrik serverade är verkligen värt en extra påtår.

Datum för vistelsen: september 2020
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack rolfhH3148RV
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2020

Gårdshotellet är ett jättemysigt litet hotell som ligger idylliskt på landet någon mil från Ystad. Rummet vi bodde i var trevligt och funktionellt. Vi uppskattade både frukosten, närmiljön och den suveräna uppkopplingen. Däremot gillar jag inte den nya trenden att inte städa rummet när du är gäst mer än en natt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack gunillak52
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2020

En underbar vistelse med fantastisk service, supergod frukost (magiska hembakade frallor & supergott kaffe från eget rosteri!), och en fin och välutrustad stuga. Vi hade bokat 4 nätter men förlängde med ytterligare 2 nätter då vi trivdes så bra! Ett litet minus var dålig internetuppkoppling, men annars var allting kanon. Hela gården är superfin och idyllisk, harmoniskt baserad bland fälten. Rekommenderas varmt!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 804linaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2020

Kanon härligt ställe och nära till Ystad centrum . Blev bemötta av Fredrik som visade oss runt. Super bra frukost!!
Det enda var att rummen kunde ha varit lite bättre städade, det luktade avlopp i ena rummet men efter att ha spolat igenom i duschen en stund så försvann lukten men annars tipp topp!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack rebeccanK1447LA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen