Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (21)
Filtrera omdömen
21 resultat
Medlemsbetyg
14
7
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
14
7
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 21 omdömen
Omdömet skrevs 13 juli 2020

Vi tillbringade 4 nätter på Gårdshotellet och är överrumplade av den magiska miljön. Fantastisk service, gästvänlighet och man kände sig som gäst uppskattad och välkommen. Rekommenderar alla att åka hit!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack EmmaBrattstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020

Tack för en underbar lång weekend. Vi kan varmt rekommendera detta gårdshotell. Underbar service av Fredrik, ägaren, som fixade ett dubbelrum åt oss trots att vi felaktigtvis bokade ett 2 bäddsrum (med separata enkelsängar). Stort tack! En väldig god frukost serverades varje morgon med goda ingefära shots för att komma igång. Väldigt smart att kunna använda frukostsallen på kvällen för att värma lite mat eller dricka en kopp te. Man kan sitta där och spela sällskapsspel eller titta på TV (Netflix).
Otroligt lugnt och fina vyer. Hoppas vi ses igen.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack sverige907
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2020 från mobil enhet

Trevligt B&B med jättetrevlig personal och bra service, man kände sig verkligen välkommen här. Fantastiskt fina omgivningar och möjlighet att även sitta ute och äta frukost. Personalen fixade laddmöjligheter till bilen. Jättefin frukost med hembakt bröd och allt annat man kan tänka sig. Bra tillgång på glutenfria frukostalternativ också. Mysig frukostmatsal. Fina rum och fräscht boende. Vi kan verkligen rekommendera detta ställe.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
2  Tack annalC470IU
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2019

Jättemysigt hotell på landet utanför Ystad, charmig stil, härlig omgivning och fantastisk personal. Här ska man bo när man vill ha det lugnt och skönt, när man vill ströva runt i fantastiska landskap och bara ha det bra.

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Peter L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2019

Vi kände oss genast välkomna av ägaren (Fredrik) när vi klev in i receptionen.
Rummen är trevliga, rent och fräscht, med en liten toalett o dusch. Konceptet bygger på att man förutom frukost ordnar sin mat själv. Frukost ingår och där erbjuds fil, yoghurt, flingor mm, nybakat bröd, ägg, köttpålägg, ost, grönsaker, frukt, juice, kaffe, te (stort plus för att det finns svart te utan tillsatt smak!!!) mm. I samma lokal som frukosten serveras kan man äta sin medhavda mat, mikro finns liksom tallrikar, te/kaffe, vinglas bestick mm. Utomhus finns flera trevliga grupper med trädgårdsmöbler.
Glöm inte att köpa och smaka lokalt tillverkad cider, Sövde-cider.
Vi har bara lovord och kommer mer än gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Sonlys
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen