Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verkar inte som att dom vill”
Omdöme om Möllers Bryggeri

Möllers Bryggeri
Rankad som nr 24 av 74 Restauranger i Ystad
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Verkar inte som att dom vill ha gäster. Väntade i 10 min för att bli bemött av personal. Gick därifrån.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack 586g_rank
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (57)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 57 omdömen

Omdömet skrevs 20 juli 2020 från mobil enhet

Trivsamt ställe! Vi åt schnitzel på personalens rekommendation och den var mör och god. Snabb och glad service!

Datum för besöket: juli 2020
Tack AnnaH427
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020

Mycket bra service och väldigt god mat (möjlighet att välja mellan liten/mellan/stor portion. Har dessutom en egen öl som rekommenderas. Besöker du Ystad är detta ett måste!

Datum för besöket: juli 2020
Tack alexandergK2135UP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2020 från mobil enhet

Roligt att man kan beställa maträtterna i olika storlekar. Barn, lagom och STOR.
Beställde planksteken, modell Lagom. Det var mycket mat! Väldigt god pepparsås. Mycket prisvärt! Tog vitlöksbrödet till förrätt, något av det godaste vitlöksbröd vi ätit.
Bra snabb service. Trevlig innergård där vi satt med bra Coronaavstånd. Rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Waran68
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2020 från mobil enhet

Ett bra ställe med trevlig innergård och helt ok service. En rolig detalj är att man väljer portionsstorlek. Jag valde den största planksteken och orkade inte äta upp vilket inte säger lite. De brygger också sin egen öl vilket jag uppskattar.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack jannek614
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Möllers Bryggeri tittade också på

Ystad, Skåne län
 
 

Besökt Möllers Bryggeri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt