Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Grändens mat

Grändens mat
Rankad som nr 3 av 74 Restauranger i Ystad
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 23 US$
Beskrivning: Välkommen till Grändens mat. Här trängs värmande långkok och soppor med trendiga Poké Bowls. Kom förbi på en lunch, ta en fika eller smaka en av våra goda milkshakes. Alla rätter kan du också ta med som take away.
Restauranginformation
Beskrivning: Välkommen till Grändens mat. Här trängs värmande långkok och soppor med trendiga Poké Bowls. Kom förbi på en lunch, ta en fika eller smaka en av våra goda milkshakes. Alla rätter kan du också ta med som take away.
Omdömet skrevs 2 februari 2020

Maten var fantastiskt god, servicen var toppen. Tillika var miljön väldigt mysig.
Lyckat restaurangval!

Datum för besöket: februari 2020
Tack Anki5608
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (221)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3539 av 221 omdömen

Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Lagom många rätter att välja mellan och som tilltalar de flesta smaker! Vi hade tur att få bord direkt och kan lätt förstå att det är populärt att gå hit. Kan tänka mig att uteserveringen är en hit på sommaren! Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: februari 2020
Tack Borgesand
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2020 från mobil enhet

Litet mysigt ställe med underbart god lunch och utmärkt service!
Rekommenderar Pokebowl med teriyakimarinerad lax, mycket bra!

Datum för besöket: januari 2020
Tack 429viktoriaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 januari 2020

Fräsch, mysig och trivsam miljö. Vi var fem personer som åt lunch och hade en mycket fin upplevelse. Maten var väldigt god, innovativ meny med många fina rätter. Fantastiskt bra, vänlig och hjälpsam personal. Definitivt ett ställe man gärna kommer tillbaka till.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack DocDaga
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2019 från mobil enhet

Vi snubblade över Grändens mat och vilken mat! En härlig lunch med en portion långkok och en portion vegetarisk bowl. Sagolika smaker. Där till gott vin och nybakt bröd, kaffe och kaka efteråt. Trevlig personal. Boka bord rekommenderas. Själva kom vi i grevens tid och knep de två lediga platserna.

Datum för besöket: december 2019
Tack Susanna B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Grändens mat tittade också på

 

Besökt Grändens mat? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt