Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt”

Restaurant Store Thor
Rankad som nr 15 av 79 Restauranger i Ystad
Prisklass: 160 US$ - 295 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Lokal mat
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Uteservering, Bokningar
Beskrivning: Sommartid så serverar vi grillat & tapas på vår underbara uteservering. Resten av året så har vi öppet i vår romantiska matsal från 1400-talet.
Omdömet skrevs 14 augusti 2021

Kö in. Vi (2 personer) beställde en grillad halloumi och en räksmörgås till lunch. Maten kom snabbt och smakade ok. Vi drack vanligt vatten. Notan blev 427kr.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 855riittaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (287)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 287 omdömen

Omdömet skrevs 6 augusti 2021 från mobil enhet

Inte värt priset på maten. Vi var 6 personer som åt både förrätt och varmrätt. Carpaccio till förrätt var hyfsat ok men det var alldeles för mycket olja från soltorkade tomater som ”oljade” till hela rätten. Jag tycker också att så många inlagda tillbehör tar bort smaken från köttet: soltorkade tomater, kapris och massa picklad lök.
Skagentoast var ok enl de som åt den.
Till varmrätt fick burgarna ok, haloumisallad sådär och min spenatlasagne var inte ens sådär. En stor bit, fyrkant som var uppvärmd med torra kanter och väldigt torrt innehåll. Inte alls värt 200kr.
Ett tips till köket är att dra ner på den picklade löken, det är jättegott och vackert men inte i stora mängder och på varenda tallrik.
När jag går på restaurang vill jag äta mat som är godare än om jag gör den själv, så var inte fallet på store Thor. Och då är priserna ändå ganska höga.
Lägg därtill ganska ointresserad personal utan leende så blir betyget tyvärr inte bättre.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack eleonorer568
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021

Mysig miljö, men maten var inte värt priset.
Beställde en. Halloumisallad.. Oh boy om det var sallad, kanske mer sallad med lite halloumi.
Personalen borde kanske gå en kurs i service då den inte var det bästa. Vi kommer inte besöka detta ställe igen.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 481rebeckab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021 från mobil enhet

Helt ok men inte mer. Dyrt tyckte vi. Men fanns en 139:- för en en dagens lunch. Lite långsam men skämtsam personal. 3 pannkakor på barnportion vilket inte mättar länge.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack GrandTour25222849259
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021 från mobil enhet

Trevlig rustik miljö med valv och bågar i taket som gav en ombonad miljö.Vänlig och serviceminded personal.God och vällagad mat.En trevlig lördagkväll.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Systeryster12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurant Store Thor tittade också på

 
Ystad, Skåne län
 

Besökt Restaurant Store Thor? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt