Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (262)
Filtrera omdömen
262 resultat
Medlemsbetyg
229
28
3
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
229
28
3
2
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 262 omdömen
Omdömet skrevs 23 september 2018 från mobil enhet

Denna villa har allt. Alla rummen är individuellt inredda och har man turen att hamna i sviten har man hela ovanvåningen för sig själv. Underbara menyer med närodlade produkter som passar med säsongen, som man kan kombinera med ett väl utvalt vinpaket. Att man dessutom har fri tillgång till Ystad Saltsjöbaden gör vistelsen komplett.
Alltid väl bemött av all personal.

Bodde här: september 2018, reste som ett par
1  Tack anneliwe77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JosefineA170, Service Manager på Villa Strandvägen, svarade på det här omdömetSvarade 26 september 2018

Hej Annelie
Tack för ditt trevliga omdöme!
Vad kul att ni uppskattade rummet högst upp och att ni kunnat njuta av underbar mat och dryck, det är vår målsättning att ni ska känna så.
Önskar er hjärtligt välkomna tillbaka hem till oss i framtiden :)

Bästa hälsningar
Josefine Andersson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2018

Mysigt hotell med gammal stil i ny tappning. Fantastisk mat i restaurangen. Trevlig personal. Pool på hotellet. Nära till havet och spa. Fina badrum. ACC på rummet. Trevlig lounge. Fint närområde att vandra i.

  • Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack olalundgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JosefineA170, Service Manager på Villa Strandvägen, svarade på det här omdömetSvarade 26 september 2018

Hej Ola
Tack för din recension
Vad roligt att ni gillar oss och haft en trevlig upplevelse på Villan.
Hoppas vi har möjlighet att välkomna er tillbaka snart igen! :)

Bästa hälsningar
Josefine Andersson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2018

Mysig atmosfär i villan, vi blev väl omhändertagna och åt fantastisk mat. Spa-upplevelsen gav den efterlängtade ron vi sökte. Denna gång bodde vi i rum på första våningen (pga dubbelbokning), nästa gång kommer vi välja 2a alt. 3e våningen. Rummet var väl litet och mörkt.

  • Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack cerinawittbom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Josefine A, Service Manager på Villa Strandvägen, svarade på det här omdömetSvarade 3 september 2018

Hej Cerina
Tack för din trevliga recension!
Vad bra att ni njutit av er vistelse här hos oss, synd att rummet inte riktigt motsvara era förväntningar denna gång.
Hoppas vi får möjlighet att välkomna er tillbaka "hem till oss" snart igen :)

Bästa hälsningar
Josefine Andersson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2018

Hela upplevelsen är fantastisk: rummet, maten, spa, allt är jättemysigt. Vi tog en 5-rättersmenyn, den var både spännande, överraskande och supergod. Det kunde möjligen ha varit lite mer mat.Spa-anläggningen är oerhört avkopplande och temperaturen i alla bassänger varm och skön.

  • Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack JCW8373
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Josefine A, Service Manager på Villa Strandvägen, svarade på det här omdömetSvarade 3 september 2018

Hej,
Tack för ditt fina omdöme!
Underbart att läsa om er upplevelse här hos oss på Villa Strandvägen :)
Gillar verkligen att du beskriver menyn som spännande, överraskande och supergod!
Önskar er varmt välkomna tillbaka till Villan :)

Bästa hälsningar
Josefine Andersson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2018

Vi bokade övernattning + 5-rätters middag + massage och blev supernöjda med allt. Framförallt blev vi otroligt imponerade av maten. Kommer rekommendera Villa Strandvägen till alla vi känner! Toppbetyg!

Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Alma M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Josefine A, Service Manager på Villa Strandvägen, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2018

Hej Alma
Tack för din fina recension,
Vad underbart att höra och det uppskattas verkligen att ni blev imponerade av vår mat samt rekommenderar oss vidare! :)
Önskar er hjärtligt välkomna tillbaka!

Bästa hälsningar
Josefine Andersson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen