Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Ett av de trevligaste ställena jag besökt”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
8 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Altamura, Province of Bari, Puglia

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 8 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

jesperlmp ...
Göteborg, Sverige
Nivå 3 Skribent
15 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
“Ett av de trevligaste ställena jag besökt”
Omdömet skrevs 6 april 2018 för en vistelse i april 2018

Jag var här i 3 dagar, servicen var fantastiskt. väldigt trevlig värd och maten var verkligen över mina förväntningar. Rekommenderas starkt

Datum för vistelsen: april 2018
Din ålder 18-24
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 9 2018
Thanks a lot Mr Jesper. very appreciated your review.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Alessandr ...
Dublin, Irland
Nivå 6 Skribent
868 omdömen
40 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 554 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 30 april 2018 för en vistelse i april 2018

Datum för vistelsen: april 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 1 2018
Thanks a lot Mr Bavuso. Your are always welcomed here.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
SnowWhite ...
Rom, Italien
Nivå 6 Skribent
111 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 77 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 20 mars 2018 för en vistelse i januari 2018

Datum för vistelsen: januari 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jowenn79
Wien, Österrike
1 omdöme
Omdömet skrevs 7 mars 2018 för en vistelse i december 2017

Datum för vistelsen: december 2017
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 9 2018
Danke Herr Wenninger. Wieder kommen, bitte.Lg Erminia
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Jarmila G
1 omdöme
Omdömet skrevs 9 februari 2018 för en vistelse i oktober 2017

Datum för vistelsen: oktober 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt