Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Tolle Urlaub in Altamura”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Altamura, Province of Bari, Puglia

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Italienska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Italienska först
Spanska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Jarmila G
1 omdöme
Omdömet skrevs 9 februari 2018 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ilaria C
Rom, Italien
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 21 januari 2018 för en vistelse i januari 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 22 2018
Grazie Ilaria, vi attendo con gioia di nuovo.

A presto
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
davidoraf ...
Cochabamba, Bolivia
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 20 januari 2018 för en vistelse i december 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 21 2018
Mucha gracias amigo. Muy hermoso
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Alessandr ...
Dublin, Irland
Nivå 6 Skribent
573 omdömen
11 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 206 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 20 januari 2018 för en vistelse i januari 2018
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 21 2018
Grazie mille Sig Bavuso, la invito volentieri a ritornare ancora a soggiare da me per piú giorni. Contenta che Lei sia piaciuta la casa.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt