Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Tripadvisor158 US$
Booking.com
Hotels.com158 US$
Priceline158 US$
eDreams158 US$
Orbitz.com158 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (45)
Filtrera omdömen
45 resultat
Medlemsbetyg
14
18
10
1
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
14
18
10
1
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 45 omdömen
Omdömet skrevs 9 juli 2019 från mobil enhet

Provade denna buffé i leksand.
Rent och fräscht, trevlig personal mycket att välja på salladsbordet, dagens lunch smakade mycket gott. Bra urval ,kött fisk pasta vegetariskt mm
Hoppas att jag hinner med någon lunch till.
Trevligt!

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Göran S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 april 2019

Leksand, bara det säger toppenområde med vacker natur.
Då ska man bo på Moskogen, bra rum med möjlighet att laga egen mat då det finns ett pentry på rummet.
Frukosten är bra.
Moskogen ligger perfekt om man vill ha lugn och ro!

Datum för vistelsen: april 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Glenn S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 februari 2019 från mobil enhet

Dagens lunch, ja då är Moskogen en av de bättre platserna att välja på i Leksand. Buffé med ett par tre olika alternativ. Kaffe på maten ingår. Ärtsoppan är riktigt bra, en riktig klassiker med morot och fläsk.

Datum för vistelsen: februari 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack 765christern
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2019

Vi var i Dalarna och åkte runt vid lunchtid stannade vi till vid Moskogen och för 100 kr fick vi den mest utsökta lunchen vi någonsin ätit. Vilket förrättsbord outstanding. Buffén var otrolig man kunde inte undgå utan att smaka på alla rätterna allt lika smakfull och gott.

Datum för vistelsen: januari 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Service
Tack Lasse7330
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 december 2018 från mobil enhet

Mycket fint julbord för bra pris. Rent och snyggt i restaurangen och ordning vid maten. Det mesta man kan önska sig fanns. Mycket goda sillar och lax fanns. Fint efterrättsbord med hemgjort godis och ris ala Malta mm. Rekommenderas!

Datum för vistelsen: december 2018
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack MVGB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen