Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (165)
Filtrera omdömen
165 resultat
Medlemsbetyg
58
73
30
3
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
58
73
30
3
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 165 omdömen
Omdömet skrevs 26 oktober 2017

Personalen underbar, riktigt bra gym (15 euro för en vecka) och fina rum. Förutom kaffet på frukost, så var vi helt nöjda med frukosten. Däremot så fick vi riktigt ont i ryggarna efter ett par dagar av de stenhårda sängarna. Receptionens enda hjälp var att lägga filtar på sängen som inte hjälpte någonting. Min yrkeskompetens är just leder och rygggar, så när jag kom med förslaget med en mjuk bäddmadrass ovanpå, så ringde receptionen till ansvariga manager, som bestämt sa nej till oss. TUI kunde inte bidra med någonting och rekommenderade inte att byta hotell heller. Tänkte att TUI kunde kanske haft budget att köpa en bäddmadrass, utan att det behövde vara någon lyxvariant, fast ingenting kunde de göra. Vi hade gett högst betyg, fast eftersom vi fick så ont i ryggarna och ingen hjälp gavs

Tips för att välja rum: Be om utsikt och tänk på att sängarna är stenhårda
Bodde här: augusti 2017, reste som ett par
Tack Trek484863
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2017

Vår favorit hotell! Fina stora rum, rent, trevlig personal i receptionen, i bare, på frukostbuffé som är fantastisk. Alla är så hjälpsamma och trevliga, vi har bott där varje år när vi åker till Kos från Sverige, jag är född och uppvuxen på Kos.
Nära till allt både till centrum och till sevärdheter. Ni kan gissa vart vi ska bo nästa år!

  • Bodde här: september 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 772toka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marketing D, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Kos Junior Suites, svarade på det här omdömetSvarade 27 september 2017
Google-översättning

Dear guest,


What a lovely review! We are pleased to read that you had such a lovely time with us and have managed to offer a memorable experience.
Kos Hotel is truly located in a priviledged location, in the center of Kos Island, only a few minutes walk from the city center.
It is a pleasure to read that you appreciated or spacious rooms, the fully equipped gym, the certified Greek Breakfast provided and finally, the attentive staff.
Such praise is greatly appreciated by the whole team and motivates us in order to further improve our quality. I will definoitely forward your comments to the Kos Hotel team!
Please do not hesitate to contact us directly if we may assist you in planning your future stay.
Thank you for your remarks, we look forward to accommodating you again next year!


Kind regards,

Katerina Kantarzi
Marketing, Public Relations & Communication

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2017

Kos bästa hotell i mitt tycke Hotellet rent och snyggt och personalen är underbart trevliga vi gillar läget på hotellet för att det ligger på lagom gångavstånd från city kan rekommendera detta hotell med värme

  • Bodde här: augusti 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack thomas5708
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marketing D, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Kos Junior Suites, svarade på det här omdömetSvarade 13 september 2017
Google-översättning

Dear guest,


What a lovely review, thank you for taking the time to share your feedback!
On behalf of the whole team in Kos Hotel Junior Suites, we would like to express our gratitude for your delightful comments, since they reflect the high quality of service we strive to provide.
Rest assured I will most definitely share your review, since it forms a great source of ncouragement and motivation for the whole team.
Please,do not hesitate to contact us directly if we may assist you in a any way.
Greetings to you and your beloved ones!


Warm regards,

Katerina Kantarzi
Marketing, Public Relations & Communication

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2017 från mobil enhet

Fina stora rum, trevlig personal, fantastisk frukostbuffé . Allt var toppen. Gångavstånd till det mesta.
Stranden som låg 100 m från hotellet var jätte fin. Pool och bar på hotellet jätte fint o trevlig serviceminded personal som alltid hade ett leende på läpparna

Bodde här: augusti 2017, reste med vänner
Tack 189839Irene
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marketing D, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Kos Junior Suites, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2017
Google-översättning

Dear guest,


Thank you for taking the time to share your opinion in Tripadvisor. We are pleased that you appreciated our comfortable location and hotel facilities. Thank you for mentioning our attentive and courteous staff, too. We will definitely share your comments with the whole team here in Kos Hotel.
Thank you once again for your feedback, we look forward to welcoming you again in Kos Hotel Junior Suites.


Kind regards,

Katerina Kantarzi
Marketing, Public Relations & Communication

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2017

Helt underbart hotell. fantastisk personal, det blir inte bättre än så här!

fin mat, trevliga arbetare, städningen fungerar och det har ett fantastiskt läge, 2 minuter till stranden, 15 minuter till centrum.

  • Bodde här: maj 2017, reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Bisse90
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marketing D, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Kos Junior Suites, svarade på det här omdömetSvarade 7 juni 2017
Google-översättning

Dear guest,



Thank you for sharing your opinion regarding Kos Hotel Junior Suites.
We are delighted to read that we met your expectations since we strive to provide high standard services in order to satisfy each every customer in a fair and honest way. We are glad that you appreciated our attentive and polite personnel too, as well as the convenient location, opposite the marina of Kos.
We will definitely share your comments with the whole team as they form great encouragement and motivation.
Thank you once again for your positive feedback, we are looking forward welcoming you back!



Kind regards,

Katerina Kantarzi
Marketing, Public Relations & Communication

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen