Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
Travelocity
eDreams
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (154)
Filtrera omdömen
154 resultat
Medlemsbetyg
111
33
6
1
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
111
33
6
1
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 154 omdömen
Omdömet skrevs 18 juli 2022 från mobil enhet

Mycket trevligt bemötande
Rofylld omgivning
Fantastisk mat
Helt enkelt världsklass
Enligt reglerna ska jag skriva minst 200 tecken men det tycker jag är svårt när allt sägs med ett ord, världsklass. Att sitta kvar efter middagen och njuta av en lagavullin var också ett bra val. Nu är vi över 200!

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack mattevidvalsan
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 juli 2022

Hade bokat Villa Gransholm då min mamma fyllde 90 år. Från vi kom till vi åkte så flöt allt på perfekt. Vi gick igenom kvällens meny och bestämde när vi ville äta. Vi fick en egen matsal med fantastisk service. Och vilken mat. Det var otroligt gott och fräscht. Och därefter sov vi bra i våra fina rum i väldigt sköna sängar.

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack Eva J
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 juli 2022 från mobil enhet

Vi var tre släktpar som bokat övernattning vilket blev ett fantastiskt minne. Trevlig personal, charmiga rum och fina omgivningar. Middagen var superb där det fanns många spännande rätter att välja mellan med väl utvalda viner till alla rätterna. Hit kommer vi gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack thomberg48
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 maj 2022

Ett helt fantastiskt ställe att fira årsdagen av vårt bröllop på. Vacker liten trädgård, med härliga utemöbler. Vi fick ett stort gammaldags mysigt rum. Trerättersmiddag som var otroligt god. Kan varmt rekommendera detta!

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack baroy2000
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 maj 2022

Aldrig har personal varit så service inriktad som här. Jag var på jobbresa med stort krångel med bokat hotell. Villa Gransholmen löste det med ett enkelt telefonsamtal. trevligt rum, mycket trevlig restaurang med utsökt mat, fin omgivning. ett hotell för avkoppling.

Datum för vistelsen: maj 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Stefansindra
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen