Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Booking.com
Priceline
Orbitz.com
Travelocity
eDreams
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (155)
Filtrera omdömen
155 resultat
Medlemsbetyg
112
33
6
1
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
112
33
6
1
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 155 omdömen
Omdömet skrevs 7 juli 2022 från mobil enhet

Vi var tre släktpar som bokat övernattning vilket blev ett fantastiskt minne. Trevlig personal, charmiga rum och fina omgivningar. Middagen var superb där det fanns många spännande rätter att välja mellan med väl utvalda viner till alla rätterna. Hit kommer vi gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack thomberg48
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 maj 2022

Ett helt fantastiskt ställe att fira årsdagen av vårt bröllop på. Vacker liten trädgård, med härliga utemöbler. Vi fick ett stort gammaldags mysigt rum. Trerättersmiddag som var otroligt god. Kan varmt rekommendera detta!

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack baroy2000
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 maj 2022

Aldrig har personal varit så service inriktad som här. Jag var på jobbresa med stort krångel med bokat hotell. Villa Gransholmen löste det med ett enkelt telefonsamtal. trevligt rum, mycket trevlig restaurang med utsökt mat, fin omgivning. ett hotell för avkoppling.

Datum för vistelsen: maj 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Stefansindra
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 februari 2022 från mobil enhet

En allt igenom perfekt vistelse, småskaligt, familjärt mysigt. Bra rum med sköna sängar. Fina sällskapsrum med en sprakande kakelugnsbrasa i lilla matsalen både till middag och frukost.
Middagen var innovativ, snyggt upplagd och dessutom väldigt välsmakande med ett väl utvalt vinpaket
Kunde inte ha firat födelsedagen på ett bättre ställe

Datum för vistelsen: februari 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack elvhelan
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 3 februari 2022 från mobil enhet

Ett fantastiskt ställe som måste upplevas. Man känner sig som man är hemma på besök hos en kompis. Ägaren tog emot och berättade initierat och entusiastiskt om historik och annat om denna fanatiska herrgård. Fantastisk inredning och mycket historia i väggarna. Öppna spisar , kakelugnar och levande ljus och en mat som var av högsta klass. Passande vinbarer till detta gjorde det till en oförglömlig vistelse. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta men bästa sättet är att själv åka dit. Väl värt besöket. Och ändå var det tråkigt väder när vi var där. Kan tänka på vår sommar att det är pm möjligt ännu bättre.

Rumstips: Ta tillfället i akt och verkligen gå runt i herrgården och be om en guidning och kolla detaljer och inredning. En promenad i de fina hör til
Datum för vistelsen: januari 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack Karlshamnsbo
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen