Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Utmärkt utsikt från en mysig villa”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
2 sovrum, 2 badrum, för 4
Alhaurin el Grande, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Donia Y
2 omdömen
“Utmärkt utsikt från en mysig villa”
Omdömet skrevs 9 juli 2017 för en vistelse i juni 2017

Utsikten var mycket finare i verkligheten än vad bilderna visar. Huset var beläget uppe i bergen och vi uppskattade den detaljerade vägbeskrivningen av ägaren Jean Michel då det hade varit väldigt svårt att hitta dit annars.
Alhaurin el Grande kan beskrivas som en liten by, men är full av liv och rörelse. Vi hade inga problem med att hitta livsmedelsbutiker, restauranger eller caféer. Det var även smidigt och inte alltför komplicerat att ta sig till närliggande städer som Malaga, Marbella och Fuengiorila. Lokalbefolkningen var mycket trevliga och hjälpsamma.
Huset var som beskrivningen och bilderna, dock hade vi önskat att det var fräschare och modernare. Vi spenderade två veckor i denna bostad och kommer definitivt att komma tillbaka.
Till framtiden önskar vi att huset skall renoveras och fräschas upp lite mer. Det hade även varit bra om det fanns en tvättmaskin tillgänglig i huset för att slippa gå fram och tillbaka till ägarens hus bredvid.
För övrigt älskade vi poolen, jacuzzin och terassen och detta var även där vi spenderade mest tid!

Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 12 2017
Thank you for this review.
We offer a self-contained villa. We are not (and don’t pretend to be) a 5 star residence with 24/7 service and yet do our best efforts to be as available and helpful as we can be.
You write that the house needed some maintenance…
We live very close to the villa and when something is broken or does not work properly, we fix it or replace it immediately. Throughout these past 4 years, we have tried to improve the property : all the beds and mattresses are new, we changed the Jacuzzi last year, both couches were changed last year for new ones, the barbecue is brand new, we have added a second refrigerator as the one in the kitchen is quite small for 4 people, we have offered a high chair and the baby cot free of charge. This beeing said, sorry but we are not planning to make any further major investments or renovation.
Anyway, we do not claim to be perfect whatsoever and are glad to read that you had a lovely stay.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
MarkM9779
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 oktober 2016 för en vistelse i oktober 2016
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Pool and Hot Tub
Gillade minst: Tiles near hot tub are slippery with wet feet.
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.co.uk. Visa original
Sharon C
York, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 20 juni 2015 för en vistelse i juni 2015
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.co.uk. Visa original
Svar från företaget
jun 21 2015
Thank you very much for this kind review. You have been fantastic guests and Peggy will not deny this. You will always be more than welcome here !!!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Saiful S
London, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 8 april 2015 för en vistelse i mars 2015
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The views from the roof terrace
Gillade minst: The lack of a door to the ensuite bathroom
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.co.uk. Visa original
Julie G
Mouscron, Belgien
Nivå 3 Skribent
23 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 20 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 17 augusti 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 18 2018
Merci à vous Julie et Olivier pour votre présence. Vous avez été des hôtes parfaits, discrets et sans problème. De plus, nous avons apprécié de retrouver la maison parfaitement propre et rangée à votre départ. C'est avec grand plaisir que nous vous accueillerons de nouveau.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt