Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Fråga sheenakidd om Logis Hôtel Yseria - Historical Center
Eva151943
Stockholm, Sverige
Omdömet skrevs 13 oktober 2024
Datum för vistelsen: oktober 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga Eva151943 om Logis Hôtel Yseria - Historical Center
Hege_Tore